Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков от сега се застрахова: Алармира, че се страхува от голям брой купен вот

Политика

Кирил Петков от сега се застрахова: Алармира, че се страхува от голям брой купен вот

Кирил Петков от сега се застрахова: Алармира, че се страхува от голям брой купен вот - Tribune.bg
Снимка:

„България може да бъде нормална европейска държава, където благата са поделени по справедлив начин, където всички имаме равен старт. Моят страх е днес, залогът е, че има риск от голям брой купен вот и голям брой корпоративен вот“.

Това заяви съпредседателят на ПП/ДБ Кирил Петков след като упражни правото си на глас в 133 СУ „Александър Пушкин“ - гр. София, ул. „Цар Иван Шишман“ № 1.

Петков и съпругата му Линда гласуваха с машини, но това стана с 30 минути закъснение заради проблем с устройството в секцията.

„Което значи, че ако не излязат всички наши свободни българи да гласуват, рискът е, че бъдещето на нашата родина може да бъде определено от тях. И залогът всъщност е, че сме на кръстопът“.  

„Или ще върнем България назад, когато едни сенчести фигури разполагаха с държавата ни като бащиния, или ще продължим пътя напред, където бавно, но сигурно ставаме нормална държава. Много ясно казах, че докато двамата – Пеевски и Борисов, са в позицията да взимат решения няма никакъв смисъл да се преговаря“, подчерта Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати