Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков отсече: До вторник нямало да се занимава с имена на министри и да се съобразява с чужди графици

Политика

Кирил Петков отсече: До вторник нямало да се занимава с имена на министри и да се съобразява с чужди графици

Кирил Петков отсече: До вторник нямало да се занимава с имена на министри и да се съобразява с чужди графици - Tribune.bg
Снимка:

До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове, коментира евентуалните изтекли в медиите министри от ПП-ДБ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков

„Ние в момента сме в процес на взимане на политическите решения във всички органи на нашата коалиция, този процес няма да свърши до следващия вторник и дотогава няма да се занимаваме с никакви слухове, с никакви имена и няма да се съобразяваме също с чужди графици“, категоричен беше той.

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред медиите, че ако Асен Василев и Кирил Петков участват в кабинет, ГЕРБ-СДС ще предложи свои знакови фигури.

„Мисля, че от ПП-ДБ виждат, че по-подготвен от мен за премиер няма, но аз се дръпнах, за да дадем шанс да има правителство“, коментира Борисов. Затова, смята той, и Петков и Василев трябва да направят същото, за да има възможност за един програмен, експертен, кабинет, който на базата на отговорността да управлява 4 години.

Бойко Борисов: Няма по-подготвен за премиер от мен, но се дръпнах, Кирил и Асен трябва да направят същото (ВИДЕО)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати