Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков: ПП-ДБ събира ръководството на коалицията, не били залостили вратата

Политика

Кирил Петков: ПП-ДБ събира ръководството на коалицията, не били залостили вратата

Кирил Петков: ПП-ДБ събира ръководството на коалицията, не били залостили вратата - Tribune.bg
Снимка:

ПП-ДБ се събира на изпълнителен съвет днес, съобщи съпредседателят на партията Кирил Петков пред Би Ти Ви. След вчерашната среща с Мария Габриел, той заяви, че коалицията им не е залостила вратата.

„Затова не залостих вратата, излизайки от тази среща, аз казах - искам да поговоря с всичките ни органи. Имаме ясно решение, но преди да кажем твърдо „не“ искам да събера всички да мислим дали има друг вариант, освен да дадем държавата на тройна коалиция, която не вярваме, че ще изпълни задачите, които поставяме в нашия план за България“, обясни Кирил Петков.

„Ще направим първо изпълнителен съвет на „Продължаваме промяната“, после национален съвет, после ще направим коалиционен съвет, обясни той. 

Петков обясни, че някои от отговорите на Габриел му харесали:

„В лицето на Габриел разпознах човек, който беше дошъл да води истински разговор, а не само да чуе не от нас“, каза той и добави:

„Мария Габриел направи нещо различно и това ме зарадва, учуди ме даже. Тя започна да отговаря на въпросите ни. Даже с емоция, а не проформа. Всички я обвиняват, че от 2005-та не била в България, но може би защото не е била в България, има европейско поведение“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети