Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков за снимките на Живко Коцев: Някакъв часовник се развява, прокуратурата отново се използва като бухалка

Политика

Кирил Петков за снимките на Живко Коцев: Някакъв часовник се развява, прокуратурата отново се използва като бухалка

Кирил Петков за снимките на Живко Коцев: Някакъв часовник се развява, прокуратурата отново се използва като бухалка - Tribune.bg
Снимка:

Бил притеснен, че се връщат мутренските времена

„Аз лично съм притеснен. Притеснен съм повече от вчерашната новина, в която премиерът уведоми съдията, който изпълнява с прокурорската задача да може да разследва главния прокурор, защото вече имаме фактически сигнали, писмени сигнали реално, че главният прокурор лично е заплашвал главния секретар. Това не звучи като европейска държава За съжаление той не е бил сам. Има още 4 човека, включително Калин Стоянов“ , заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

„Освен Сарафов, това са шефа на КПКОНПИ, прокурорката от СГП и нейният заместник“, поясни имената пред медиите Кирил Петков.

Относно изтеклите снимки на Живко Коцев, той заяви:

„Някакъв часовник се развява, за да се покрие нещо по-страшно. Прокуратурата отново се ползва за бухалка. Ако бяхте в друга европейска държава, главният прокурор изнудва главният секретар, звучи безумно. Връщаме се с бързи крачки назад. Притеснен съм от факта, че нещо много бързо започваме да се връщаме към мутренските времена“, добави съпредседателят на парламентарната група (ПГ) на „Продължаваме промяната – Демократична България“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети