Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков за записа: Рязан и лепен е, манипулация

Политика

Кирил Петков за записа: Рязан и лепен е, манипулация

Кирил Петков за записа: Рязан и лепен е, манипулация - Tribune.bg

„Мръсна компроматна кампания. Записът го изслушахме внимателно, той е и рязан и лепен“, заяви на брифинг в кулоарите на НС съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Коментарът му е по повод на пуснатия вчера нов запис, в който се говори за „неофициален кеш“.

Кирил Петков коментира, че записите, които са разпространени, са манипулирани. „Другото, което видяхме, че се слагат имена, които въобще не са там, примерно Пламен, никъде не се казва, че е Пламен Бобоков – това е абсолютна инсинуация“, добави Петков. 

„Има рязане и лепене, има нелогични изречения. Това, което са направили е да опитат да сглобят нещо от наши разговори и това да се случи след година и точно в предизборната кампания. Нямат аргументи за пенсиите, защо неравенството се е покачило по време на ГЕРБ и сме станали като латиноамериканска държава“, добави Кирил Петков.

Председателят на „Демократи за силна България“ (ДСБ) Атанас Атанасов, попита, кой е този, който подслушва партийната централа на управляваща партия и попита министър-председателят Димитър Главчев, който носи отговорност за работата на Държавна агенция „Национална сигурност“, дали ще възложи на ДАНС извършване на задълбочено разследване за подслушването на централа на управляваща партия.

Има конкретни публични факти, че има нерегламентирано подслушване на партийна централа, настоя Атанасов и попита има ли пробив в националната сигурност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати