Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Вътев: Каквото и да се реши, земеделците ще протестират

Политика

Кирил Вътев: Каквото и да се реши, земеделците ще протестират

Кирил Вътев: Каквото и да се реши, земеделците ще протестират - Tribune.bg
Снимка:

„Каквото и да се реши, земеделците ще протестират. Бих застанал зад техния протест срещу усложненията, които им причиняват зелените изисквания, които ги правят нерентабилни на пазара и срещу намеренията да бъдат конкурирани от дъмпингов внос от трети страни. Не става дума само за Украйна“. Това заяви земеделският министър Кирил Вътев.

По думите му подкрепата му биха получили и друг вид протести.

"Тези срещу несправедливото разпределение на добавена стойност от цялата агрохранителна верига. В Европа изискванията са почти едни и същи. В голямата си част виждаме, че се предлагат данъчни облекчения за земеделците. Утре ще има окончателен разговор", заяви той.

Днес в зала „Арена София" се проведе церемонията „Спортната слава на България 2023", на която се награждават спортистите, завоювали медали на световни и европейски първенства в олимпийски и параолимпийски дисциплини и категории. На събитието присъстваха премиерът Николай Денков, спортният министър Димитър Илиев и министърът на земеделието и храните Кирил Вътев и председателката на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в НС Небие Кабак.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети