Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Клуб „Активна Сигурност”: С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат до властта

Политика

Клуб „Активна Сигурност”: С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат до властта

Клуб Активна Сигурност: С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат до властта - Tribune.bg
Снимка:

От организацията настояват незабавно да се възобновят данъчните ревизии на Цветан Цветанов

С тревога наблюдаваме опитите на компрометирани политици да се домогнат до властта, обръщат се към медиите от Клуб „Активна Сигурност“, ориентирана към социална промяна за осигуряване на лична сигурност и безопасна среда за бизнес.

 „С възмущение следим политическата агресивност на едно от лицата, които обществеността свързва с беззаконието и грубото облагодетелстване с власт. Г-н Цветан Цветанов се е устремил отново към политическата сцена с претенцията, че е пречистен и нов човек. Нека бъдем бдителни“, призовават от Клуба.

От организацията напомнят за ролята на Цветанов в репресията над лекарите от болницата в Горна Оряховица, за скандала с незаконните подслушвания на бизнесмени, политици и магистрати, включително и възпрепятстване на правосъдието.

„Най-ярка илюстрация за  морала и ценностите на Цветанов са скандалните обяснения на данъчните проверки по придобитите от него 6 апартамента. Няма да позволим на г-н Цветанов да спекулира с финансовата мощ на тъщата си! Обръщаме се към компетентните органи в Република България незабавно да възобновят данъчните ревизии за проверка на финансовите  източници за покупката на 6-те апартамента и разкриване наличие на корупционна схема“, апелират от неправителствената организация.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Дора Точно това е нужно.Моментално спиране на проекта на Цецооо и истински данъчни ревизии.От седемте апартамента та до асансьора!!!!Негодник.Каква партия ще прави,какви пет лева??Съд и затвор при вина!!!Нагъл е придобито качество но тъпотията му е вродена на Цоко и е срам за държавата такъв мошенник да прави партия.За него важен е имунитете на депутат.От просто по просто.
24.09.2020 14:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети