Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кмет стана за смях, върза се на спекулации за „вредната“ 5G мрежа

Политика

Кмет стана за смях, върза се на спекулации за „вредната“ 5G мрежа

Кмет стана за смях, върза се на спекулации за вредната 5G мрежа - Tribune.bg
Снимка:

Интернет потребители опитаха да разяснят на Пенчо Милков, че дори в Япония още няма, какво остава за Русе…

„Има ли изградена 5G мрежа на територията на Община Русе, ако да - кога е започнало изграждането ѝ и кога се очаква да завърши?“. Този безумен въпрос на официална бланка на общината е разпратил русенският кмет Пенчо Милков до мобилните оператори у нас.

Повод за питането, както сам разяснява, било, че вчера установил, „че темата за въвеждането на тези нови технологии е много чувствителна и представлява обществен интерес за голяма част от русенци, които се обърнаха към мен с въпроси. Затова се ангажирах да потърся отговор от директорите на трите мобилни оператора. Днес поисках от тях да ни предоставят в най-кратки срокове информация за налична 5G мрежа в региона и инвестиционните им намерения. Ще Ви информирам за отговора им“, обяви Милков в социалните мрежи.

ФейсбукФейсбук

Под абсурдния пост хора се опитват да разяснят на градоначалника защо това, което пита, е пълна лудост, но то не приема доводите им.

ФейсбукФейсбук

Публикуваното от кмета пък бързо набра популярност и в мрежата вече валят шеги на гърба на Милков, който изглежда се е вързал на фалшивата новина за „вредата“ от 5G и спекулациите за облъчени умрели гълъби, например.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

ото Той не е виновен и той като дядоси е хипер кух комунист
09.04.2020 00:27 / Отговор
Мойсей Още едно ,,ВЕЩЕСТВЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО" че червената простотия е наследствена.
09.04.2020 06:48 / Отговор
СВЧ Само който не е работил със Свръхвисоки Честоти и не е запознат с материята, може да иска 5G да се осъществи. Плюенето и подигравките показват или некомпетентност или лобизъм с пълно незачитане здравето на хората.
09.04.2020 07:02 / Отговор
Dundaky Самият ник СВЧ доказва, че човечецът дълго, упорито и всеотдайно е работил със свръхвисоки честоти. Ама как е случил точно на йонизиращи лъчения, та са му се объркали биохимичните реакции в главния (мозък)...
09.04.2020 07:09
Иван Само който се поддава на конспиративни теории и на страха, вярва че 5G е опасно. Подчертавам ВЯРВА, защото няма едно научно изследване, което да го доказва. Това е една конспиративна теория, зад която стоят интереси на определени хора. Смешното е, че кметът само се чуди как да си направи PR.
09.04.2020 09:34
hristo Кухи "лейки"са тези които се подиграват!Човекът иска да знае какво се случва в градът за който той отговаря,дали е вредно или не -мисля че няма безвредни антени,още по малко че това което ще монтират и още по облъчващо!!А утре като му задават въпроси ,трябва да знае отговорите,а другият вариант всички с въпросите да ги прати ..при мобилните оператори
09.04.2020 09:44 / Отговор
Веси Как може така да се подигравате с човека !!! И аз не искам 5G интернет. За какво ми е ??? В Космоса ли ще летите??? Та ние си имаме най-бързия интеренет в цяла Европа и без да 5G. Всичко Мара втасала, само 5G интернета й бил проблем !!!
09.04.2020 10:49 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети