Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Банкя за фалшива новина: Сащисан съм, 13 години се опитвам да помагам на бизнеса в града

Политика

Кметът на Банкя за фалшива новина: Сащисан съм, 13 години се опитвам да помагам на бизнеса в града

Кметът на Банкя за фалшива новина: Сащисан съм, 13 години се опитвам да помагам на бизнеса в града - Tribune.bg
Снимка:

Фалшива новина, родена от статус в социалната мрежа на Чaвдaр Млaдeнoв, накара кмета на район Банкя Рангел Марков да реагира в позиция.

„Днешната публикация ме остави сащисан. През всичките тези 13 години, откакто съм кмет, съм се опитвал да помагам на бизнеса, в рамките на закона. Това, което прочетох днес, отчитам като елементарна провокация към Банкя. Нашият град е родното място на премиера и, разбира се, всякакви опити някой да се направи на интересен биха влезли в политическото пространство (заради името Банкя, не заради нещо друго)“, пише в позицията си Рангел Марков.

По-рано днес Младенов разказа в социалната мрежа, че продавач от града му се оплакал от натиск. „Зaплaшихa мe, чe aкo нe гo cлoжa cъм cвършил“, твърдял продавачът за плакат на ГЕРБ, залепен на магазина.

Няколко часа, след като статуса стана повод за фалшива новина, източникът ѝ изтри публикацията си.

„Никога не съм си позволявал да оказвам натиск (това е против моите принципи) и всеки, който се интересува, го знае“, пише още кметът на Банкя.

Ето и цялото отворено писмо на Рангел Марков:

КМЕТЪТ НА БАНКЯ РАНГЕЛ МАРКОВ В ОТГОВОР НА ПРОВОКАЦИЯТА СЪС „СПЛАШЕНИЯ“ МАГАЗИНЕР

„Уважаеми г-н Младенов, скъпи Чавадаре, позволявам си да ти отговоря като кмет на Банкя и районен ръководител на ПП ГЕРБ Банкя. Преди всичко искам да ти благодаря за това, което ти и твоята съпруга направихте за нашия град, а именно да дарите семейното Ви пиано на нашата детска градина. Един изключително благороден жест, който аз оценявам. Това е европейски подход, който буди възхищение (поне у мен).

И на фона на всичко това, днешната ти публикация ме остави сащисан.

През всичките тези 13 години, откакто съм кмет, съм се опитвал да помагам на бизнеса, в рамките на закона. Това, което прочетох днес, отчитам като елементарна провокация към Банкя. Нашият град е родното място на премиера и, разбира се, всякакви опити някой да се направи на интересен биха влезли в политическото пространство (заради името Банкя, не заради нещо друго).

Никога не съм си позволявал да оказвам натиск (това е против моите принципи) и всеки, който се интересува, го знае.

Пожелавам успех на всички ангажирани в изборния прцес, но не забравяйте ,че името на нашия град е над всичко и това, което ни предстои е изключително важно.

Нека да обединим усилия в полза на нашия град и държава.

Искрено Ваш,
Рангел Марков
Кмет на град Банкя“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети