Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Добрич – най-новият член на СДС

Политика

Кметът на Добрич – най-новият член на СДС

Кметът на Добрич – най-новият член на СДС - Tribune.bg
Снимка:

Йордан Йорданов от днес е редиците на партията

Кметът на Добрич Йордан Йорданов от днес е член на СДС. Това заяви във Варна председателят на синята партия Румен Христов. Йорданов е избран с листата на Реформаторския блок и има зад гърба си един успешен мандат, който промени столицата на Добруджа и ѝ предаде европейски облик и дух.

Аз съм дясно мислещ човек, определи сам себе си кметът Йорданов. По думите му обединението в обща листа на СДС и ГЕРБ е стъпка в правилна посока, в посока, която засилва ролята и шансовете на управляващата до момента Европейската народна партия да направлява понататъшното развитие на една обединена и силна Европа.

Вчера Добрич беше домакин на една от серията от срещи на ръководството на СДС и кандидатите за евродепутати от синята партия в общата листа СДС-ГЕРБ Александър Йорданов и Илия Лазаров. Лидерът на СДС Румен Христов остро осъди провокацията в Добрич на представители на партия „Възраждане”.

„Това е недопустим вандалски акт, категоричен беше Христов. Някой си позволява на един от основателите на СДС, на един от най-ревностните защитници на човешките права и свободи Александър Йорданов да му отнеме правото да изразява свободно мнението си”, не скри възмущението си Румен Христов.

СДССДС


Последвайте ни в Google News

 

Етикети СДС, кмет, Добрич

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати