Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Ихтиман: Упражнява се полицейска репресия върху членове и симпатизанти на ГЕРБ

Политика

Кметът на Ихтиман: Упражнява се полицейска репресия върху членове и симпатизанти на ГЕРБ

Кметът на Ихтиман: Упражнява се полицейска репресия върху членове и симпатизанти на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

„Уважаеми съграждани и приятели, в момента в община Ихтиман се извършва политическа репресия срещу членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, нещо недопустимо в навечерието на така важните за страната ни парламентарни избори!“ Това написа във Фейсбук страницата си кметът на общината Калоян Илиев.

Той е категоричен , че в РУП Ихтиман масово се викат хора , които са принудени  да подписват незаконни протоколи и са   мачкани заради  политически се  възгледи.  

„Стигна се дотам да притесняват дори родителите ми и брат ми, като след обиск в търговския им обект не са намерени нито списъци с имена нито крупни суми! Занимавам се с политика от 2007 година, направили сме десетки избори, дори и при управлението на тройната коалиция такива репресии не имало! Срам!!! Срам и позор за всички замесени в тази съшита с бели конци поредна изборна партенка! НеУважаеми опоненти, избори не се печелят с лъжи мачкане, а с честност и работа, която хората в община Ихтиман виждат от 2009 година насам!“ пише още Калян Илиев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати