Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Ловеч: На лъжата краката са къси

Политика

Кметът на Ловеч: На лъжата краката са къси

Кметът на Ловеч: На лъжата краката са къси - Tribune.bg
Снимка:

Общински съветник в града дезинформира гражданите

Общински съветник в Ловеч дезинформира гражданите, като им дава невярна информация. Данчо Заверджиев публикува информация в социалните мрежи, в която обвинява Общината в Ловеч, че събира пари за паркинг, който е безплатен.

„Само за информация: според План-схемата на комуникационно - транспортната мрежа и генерален план за организация на движението на град Ловеч приета с решение на Общински съвет Ловеч, паркинга "зад НТС" е безплатен. От общината са поставили знак за платено паркиране и събират незаконно цена за паркиране от водачите на МПС, които паркират на този паркинг“, пише общинският съветник Заверджиев в група за град Ловеч.

Оказва се обаче, че информацията не съответства на истината. Лично кметът на града Корнелия Маринова обясни това. Паркингът до жилищен блок „Мир“ е станал платен с решение на общинските съветници през февруари 2005 г. Това решение е взето, когато кмет е социалистът Минчо Казанджиев. Тя обяснява и че решение, взето от Общинския съвет може да бъде отменено само с друго подобно решение. А План – схемата не отменя решението за паркинга от 2005 г.

„Съветникът Заверджиев, който на всяка сесия припомня, че Общината трябва да събира „парички“, може да предложи да се отмени това решение… Ама не го предлага. Когато г-н Заверджиев реши да си прави евтин пиар, използвайки евтин популизъм, нека разбере, че истината винаги излиза наяве, а работата на общински съветник не е за всеки“, написа Маринова.

Самият Заверджиев пък се смята за част от кръга именно около бившия кмет Казанджиев и дори лично е посочвал, че е симпатизант на БСП и е гласувал за него.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати