Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Перник: Нинова се опитва да яхне кризата с водата, няма да я приема отново

Политика

Кметът на Перник: Нинова се опитва да яхне кризата с водата, няма да я приема отново

Кметът на Перник: Нинова се опитва да яхне кризата с водата, няма да я приема отново - Tribune.bg
Снимка:

Водната криза на Перник не е терен за политическа борба за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, посочи Станислав Владимиров

Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че политиците Мая Манолова, Красимир Велчев и Корнелия Нинова се опитват да яхнат водната криза в Перник.

„Водната криза на Перник не е терен за политическа борба за рейтинг и за вадене на политически дивиденти, а конкретна работа в труден момент“, каза кметът Владимиров.

„В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва пак в Перник за втори път последната седмица. Няма да я приема“, обяви кметът на града Станислав Владимиров. „Първият път също не разбрах защо дойде, втори път няма да има в рамките на тази криза“, категоричен е Станислав Владимиров, пише ZaPernik.com.

„В Перник е обявено бедствено положение. Група политици идват и си правят ПР с водната криза и с мен. Няма да стане“, категоричен е той.

„Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев говори небивалици в ефира на Би Ти Ви, че се готвил едва ли не някакъв заговор срещу държавата, заради водната криза. Г-н Велчев е депутат няколко мандата в Народното събрание, водач на листа в Перник, не му отива да насажда излишно напрежение върху хората“, бесен е кметът на Перник.

„Разговори ще се водят с хора, които могат конкретно да са в полза на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да приемат в Народното събрание, за да не се стига до това положение отново. Институциите да не си прехвърлят отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тема за яхване в Перник. Ние сме в бедствено положение и не желая да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм изцяло в работа за гражданите на Перник, Община Перник и решаване на водния проблем“, каза пред кметът на град Перник Станислав Владимиров.

„Намалил съм снимките и увеличихме работата. Резултати от действията вече има“, каза кметът Владимиров.

Той увери, че към момента положението е овладяно и водата ще стигне за зимата, а пролетта се очаква язовир „Студена“ да започне да се пълни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Валентин Желязков Всичко това е добре, но гонете до дупка виновниците. Осъдете ги. Покажете на хората, че всичко това не е демагогия!
06.01.2020 11:34 / Отговор
Сашка Георгиева,Перник Ако всичко написано е вярно-браво.Но не ми се вярва...Кмета е доста стреснат.Предпочита Бойко пред “каката”-Нинова.Още е млад и не е разбрал,че Нинова ще го гони до дупка ако не играе по свирката и...Но това е начина.Да не се заиграва с партии,лидери,а да свърши нещо.Не Нинова ще го оценява,а перничани.Не понасям Гешев но днес е прав!Отсвири Нинова за среща защото разбра,че тя ще си прави пиар за избор в БСП...Толкова е плитка тази женица,че чак е жалка!!!!Няма ли кой да я спре?Имаме от нея вече алергия,а лошото е,че и към БСП....
06.01.2020 13:21 / Отговор
АТАНАС САШКЕ, МОГА ЛИ ДА ТЕ ЗАПИТАМ, КАТО СПОМЕНАВАШ НИНОВА ,ЧЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я СПРЕ, ЗАЩО НЕ ЗАДАДЕ СЪЩИЯ ВЪПРОС КЪМ БОЙКО, КОЙТО Е ОТГОВОРЕН ЗА ВСИЧКИ БЕДИ В ДЪРЖАВАТА, А ИСКАШ ДА СПИРАШ НИНОВА , КОЯТО НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ? НАРИЧАШ НИНОВА "ПЛИТКА", НО АЗ ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ ТИ СИ ЕДНА ПЛИТКОУМНА ЖЕНИЦА, КЛЕВЕТНИЦА !
06.01.2020 14:10
киро Ъоя Атанас е пълен тъпанар!
06.01.2020 16:57
Валя Атанасе ти си безмозъчни същество то на крив макарон вълната ми пречи! На прост другите са му виновни! А ти върви да целуваш на корни з.......! На простаци няма да отговарям защото на прост каквото и да кажеш няма да те разбере то едно си знае баба едно си бар!!!!
06.01.2020 16:53 / Отговор
Бойка Спечелихте уважението ми
06.01.2020 17:07 / Отговор
К. К. Егати, май се появи червеният Бойко Борисов... Къде го чукаш, къде се пука... Започва ли най-накрая нормализация в България? Да почнем най-накрая да гледаме ДЕЛАТА, а не популистките брътвежи, напоени с омразна реч. А дано повлече крак тоя червен кмет и да го последват и други политици от БСП. Тогава България ще разцъфне...
06.01.2020 17:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети