Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Перник разсипа Нинова: Нарече я много агресивна, първосигнална и злобна жена

Политика

Кметът на Перник разсипа Нинова: Нарече я много агресивна, първосигнална и злобна жена

Кметът на Перник разсипа Нинова: Нарече я много агресивна, първосигнална и злобна жена - Tribune.bg
Снимка:

По думите на Владимиров случващото се в БСП вещае тежка катастрофа на изборите

„Единственото, което се случва в БСП е разчистване на лични сметки, което е изключително жалко особено в период преди изборите. Всички ние сме в тази партия, всички ние имаме някакви цели, някакви идеи. Но това, което се случва в моята партия, вещае много тежка катастрофа на изборите“. Това каза пред БНТ кметът на Перник Станислав Владимиров. Той заяви, че има атаки към него от Корнелия Нинова, но той има подкрепата на партията. Поясни, че критиките към управлението му са от определени кръгове на социалистите, но е получавал подкрепа от ръководството в Перник относно решението за вдигане на местните данъци.

Кметът определи лидера на Левицата като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение. По негово мнение Нинова е идейно неподготвена.

„Тази жена се оказа организационно и идейно неподготвена. Онзи ден ми попадна новина за организационна реформа на Нинова, която щяла да назначи 31 координатори, които да бъдат близо до хората. Това или говори за изключителна некомпетентност или е много нагла лъжа, защото тези координатори са от времето на Сергей Станишев. И същата тя ги уволни преди няколко месеца, а сега връщайки ги това било невероятна реформа“, каза Владимиров.„Нинова живее в собствен свят, там има място за много малко хора. Тя се оказа изключително отмъстителна жена“, допълни той.  По повод изключването на Георги Гергов от партията кметът на Перник заяви, че Гергов е само фасадата, че партията се бори с някакви богати хора в нея.

„Нинова не е спечелила избори срещу ГЕРБ, тя мрази хора спечелили избори срещу ГЕРБ. Тя в момента разчита на бивши седесари в партията, а не на автентичните социалисти. Единственото хубаво е, че този седесарски период ще приключи след катастрофата на изборите. Лошото е, че този погром после ще тежи на БСП“, категоричен беше Владимиров. Попитан дали ще бъде изключен от партията след като говори опозиционно, той заяви: „Жена като Корнелия Нинова не може да си позволи да ме изключи, моят корен е прекалено дълбок в БСП“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Човече Не разбрахте ли , че Нинова е там , за да разбие БСП и засега се справя чудесно.
08.01.2021 10:04 / Отговор
Кметът определено е прав Дано само да не е следващият изключен от БСП
08.01.2021 10:30 / Отговор
Пенсионер А представяте ли си Нинова и Радев да ни управляват. Хитлер и Сталин.
08.01.2021 12:18
до пенсионера. Щом простата мутра Борисов ни управлява, всичко след него ще е или също толкова зле или по-добре. Той е дъното, така че не се притеснявайте.
08.01.2021 13:50
до горния: Явно си още много мъничък/мъничка, душице непоръбена!
Иначе щеше да си спомниш за времето, кога Жан Виденов беше премиер. И други червени времена.
Бих ти пожелал да поживееш в *онова* дъно, та да видиш какво е. Но няма, понеже и аз ще трябва да живея в него, а на мен веднъж ми стига!
08.01.2021 14:28
Няма лошо да се разправят в гетото............. Само да нямат мераци за България........
08.01.2021 10:37 / Отговор
Всичко ...което говори за Нинова е ясно за всеки с глава на раменете си, но да се хвали че е "социалист" с дълбоки корени, също е притеснително! Явно ,че някои се гласят да отстрелят Нинова ,само я чакат да се сгромоли, но и е вярно , че тя така се е окопала там с послушни кариеристчета,и няма да е така лесно! Умее ги апаратните игри, а зад нея и стои не кой да е , а самият Р.Овч.! Не може да и се отрече , и че все още е в добра форма да излъже доста народ!
08.01.2021 11:02 / Отговор
Е Формата й е добра, да...пищна даже
08.01.2021 20:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати