Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на Симитли: Няма село в общината, в което да не се правят улици, площадки, детски градини

Политика

Кметът на Симитли: Няма село в общината, в което да не се правят улици, площадки, детски градини

Кметът на Симитли: Няма село в общината, в което да не се правят улици, площадки, детски градини - Tribune.bg
Снимка:

„За 6 милиона тук сме направили не само зала с 600 места, ползва се за всички спортове, волейбол, гимнастики, има осветление. В момента няма село в общината, в което да не се правят улици, площадки, детски градини. Претендираме по-хубави детски градини и училища да няма в България.“ Това заяви каза кметът на Община Симитли Апостол Апостолов по време на среща с премиера Бойко Борисов.

Той отбеляза, че благодарение на правителството, в Симитли са били направени много неща през последните години.

„Отделно в момента работим по един голям проект за 6 милиона за общинска пътна мрежа. Тази година евроселото е завършено, има футболно игрище, няма нещо в това село, което да е необходимо и да го няма“, посочи той. И допълни,ч е с отпуснати средства вече ще има 18 социални дома в региона.

„Уважавайте се (б.а. кметовете от различни партии) – през тази пандемия спасението на държавата е и най-непримиримите врагове и опоненти да работят заедно и да се измъкнем от кризата. Единството ще ни спаси, съединението прави силата. Ето, регионът как се развива“, каза премиерът Бойко Борисов.

Той посети и училището. „Краси Вълчев се справя много добре, нали се усеща двойното увеличение на заплатите? Сега и на висшите училища, сега така работим следващите 4 години – и здравната система да получава по-високи доходи! И училищата станаха много хубави, близо 1 милиард лева е образователната инфраструктура. Родителите като отидат и в детска градина – то, да ти се приходи, училищата – съвсем различно изглеждат, санирани“, допълни той. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

? На този кмет ли другаря Борисов е любовница?
08.01.2021 13:34 / Отговор
Не е на него, на твоя татко е...
08.01.2021 15:03

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати