Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на „Студентски град“ от ДБ си изпуска нервите под пост на ГЕРБ

Политика

Кметът на „Студентски град“ от ДБ си изпуска нервите под пост на ГЕРБ

Кметът на Студентски град от ДБ си изпуска нервите под пост на ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

„Нещастник“, „завирайте се в дупките си“, са част от изказванията на Горанов

Кметът на столичния „Студентски град“ Петко Горанов си изпусна нервите под пост на ГЕРБ. „Нещастник“, „завирайте се в дупките си“, са част от изказванията на Горанов под зададени няколко въпроса от ГЕРБ – Студентски към „Демократична България“ и кмета им.

ФейсбукФейсбук

„Къде трябва да играят децата ни, когато в градинките в Студентски град има боклуци, строителни материали и трева, по-висока от тях? Докога ще заобикаляме дупки по улиците, за да не си чупим колите? Обръщате ли внимание със сигналите на гражданите?“. Тези въпроси, придружени със снимки на дупки и тонове боклуци, изкараха от релси Горанов.

„Това е пословично за Вас от Герб, да прехвърляте проблема от болната глава на здравата. Управленската схема, която сте създали за столичния град, превръща районите в придатък на централата "Московска" 33, без реални функции във властта. Когато манипулирахте населението и властта ви беше еднолична, това ви вършеше работа, защото районните ви кметове са безгласни букви и доброволно бяха приели ролята на бушони“, написа под статуса кметът на „Студентски град“. И изреди причини, поради които от ГЕРБ трябвало да ги е „срам“. „Ние от Демократична България направихме така, че след 8 /осем/ години безвремие кадастралната карта на Студентски Град София се появи и сега нещата там са много по-видими, с безразборното строителство там е свършено“, посочи той.

„В района има почти толкова проблеми, колкото букви сте изпуснали в поста Ви. Не приемайте твърде емоционално невъзможността да си свършите работата добре“, беше посъветван Горанов.

Това предизвика в него отговора: „Няма да редактирам нищо, герберче. Писах през телефона си. Говорете по същество ако можете. Ако не можете - завирайте се в дупките си!“

Очевидно оценил, че тонът е прекален, Горанов изтри и част от коментарите си.

ФейсбукФейсбук
 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети