Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметът на село Малко Градище: Не съм била арестувана!

Политика

Кметът на село Малко Градище: Не съм била арестувана!

Кметът на село Малко Градище: Не съм била арестувана! - Tribune.bg

Униформени от два дни обикаляли от къща на къща. „Ходят по хората, явно целта е да ги стреснат, за да не отидат да гласуват!“, твърди кметът

Кметът на село Малко Градище Мария Писарова в община Любимец, обяви че е жертва на фалшива новина, пише „Труд“. От МВР съобщиха, че в четвъртък тя е била арестувана, но се оказа, че това не е вярно и тя нито има обвинения, нито са ѝ предявени някакви доказателства.

„Това, което е писано, че ние сме задържани - не е имало такова нещо. Не са открити и списъци. Това е кметство, няма как да няма други списъци, било за дърва преди години, те са стари списъци и за социални грижи също имаме, но няма лични данни“, каза пред ПИК потърпевшата Мария Писарова.

„Прочетох, че имало и намерени пари. Никакви пари няма, нищо такова не е открито, нищо няма. Абсолютно всичко е невярно“, опроверга фалшивите новини тя.

„Започнаха терор! Два дни обикалят от къща на къща, ходят по хората, явно целта е да си стреснат. Така не е било никога, аз не помня такова нещо. Натискат хората. Онзи ден беше по-мек тонът им, а вчера започнали и да ги сплашват! Не знам защо е този тормоз срещу хората, явно искат да изплашат хората, за да не отидат да гласуват!“, каза за ситуацията в Малко Градище кметът. 

Фалшивата новина беше опровергана и на брифинг в централата на ГЕРБ от областния координатор на партията в Хасковска област Делян Добрев още преди дни. „Нито е арестувана, нито знае за такова арестуване, всичките ѝ роднини ѝ звънят притеснени“, заяви той.

Той допълни, че е проверяван единствено е търговски обект на мъжа ѝ, като са намерени списъци за дърва, но не у него, а в кметството, където е нормално да има такива, тъй като това е работата на кметицата.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети кмет, арест
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети