Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер

Политика

Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер

Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер - Tribune.bg
Снимка:

Кметове на малки населени места от ГЕРБ се оплакаха, че не били допуснати на срещата с президента Румен Радев в Калофер. Държавният глава беше там по случай 173-годишнината от рождението на Христо Ботев. В родния град на поета-революционер Радев се среща с кметовете.

Няколко представители на ГЕРБ обявиха, че не са били допуснати, съобщи bTV. Те поискаха Радев да не дели кметовете по политически признак. Освен това заявиха, че няма проблем изборите да се проведат през март.

„Не може председател на сдружението да кани само кметове от БСП! Имам чувството, че тази среща е политизирана, тъй като получавам информация за дейността на сдружението, но точно за тази среща не съм информирана“, заяви Румяна Самоковарева от с. Крумово.

Самият Радев коментира, че не е делил кметовете и не е бил запознат с това кой е поканен: "Аз не знам, че има други хора, желаещи за среща с мен. Не знам. Ето, кметът ме кани, идвам тук, влизам при него".

По думите му тези, с които е говорил, са му се оплакали, че нямат логистична готовност за избори в условията на пандемия - липсват както хора за избирателните секции, така и дезинфектанти и маски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Анастас "

Копанара от село Славяново
вече е истински спец по Пандемии и Вируси.
Преди няколко лета така махаше крачоли и разнасяше Свинската Чума заедно с Простакесата Сланинова.

(карантиниращо копанара селяндур)
06.01.2021 18:09 / Отговор
ПРИЗОВАВАМ КМЕТОВЕТЕ, НА КОИТО Е ОТКАЗАНА СРЕЩА ОТ РУМЕН РАДЕВ............................ ДА СЕЗИРАТ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА, ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНАТА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.
МУТРАТА РАДЕВ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА НА БЪЛГАРИТЕ-ВЕДНАГА ДА МУ СЕ СПРЕ ЗАПЛАТАТА И ОХРАНАТА, ИЗДЪРЖАНА ОТ ПАРИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО ТОЙ НЕНАВИЖДА..... КМЕТОВЕТЕ ОТ ГЕРБ/СДС/ПАТРИОТИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГОЛЯМОТО МНОЗИНСТВО ОТ БЪЛГАРИТЕ, А КОРУМПИРАНИ ПРЕЗИДЕНТ ИМ ОБЯВАВА ВОЙНА...........
06.01.2021 19:16
Намерили са се... Кметове са се оплакали на Радев, че "липсват както хора за избирателните секции, така и дезинфектанти и маски" И защо сте кметове, кой да ви свърши работата? И хора ли да ви доставят?
06.01.2021 18:18 / Отговор
ссс "Правилно" избраните кметове му се оплакват.
Не канят такива на други партии,че ще се обърка реването!
06.01.2021 18:36
Стоян Рангелов Кметовете се били оплакали,че няма желаещи за членове на секц.избирателни комисии.Това споделих преди повече от месец,че ще се случи.Че кой е луд за 60-100 лева да жертва здравето си.Секциите са в затворени помещения,с работно време на комисиите15-16 часа.А и задължението за секц.комисия е на Общинската избират.комисия,а не на кмета.Разпределението на състава,предс.,зам.предс.,секретар,членове е след консултации с общинските предсдседатели,или упълномощени лица на квотен принцип,съответстващ на парламентарно представените партии.
06.01.2021 21:52
А? Според др. Рангелов следва да няма избори?
07.01.2021 00:06
ссс Мисля че това се случва за пореден път!
06.01.2021 18:35 / Отговор
на кметовете за какво им е да се срещат с Румен Радев?
06.01.2021 21:53 / Отговор
Популизъм по време на чума Радев е поискал срещата от кмета на БСП в Калофер.
07.01.2021 00:05
Цветко Христов ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ НОРМАЛЕН ЛИ Е? САМО ПИТАМ ПА ДАНО НЯКОИ МИ ОТГОВОРИ. МОЛЯ НЕ ТРИИИ. НЕ СЪМ РОБОТ.
06.01.2021 22:51 / Отговор
Мунчо Не е....
07.01.2021 11:09
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати