Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалиционният съвет обсъжда кадрови промени в правителството

Политика

Коалиционният съвет обсъжда кадрови промени в правителството

Рано сутринта днес ще се проведе Коалиционен съвет на управляващото мнозинство. По неофициална информация се очаква лидерите на партиите в коалицията окончателно да одобрят кадровите промени в правителството.

В сряда тримата лидери на управляващите партии – Бойко Борисов (ГЕРБ), Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО) са обсъдили варианти за кадрови промени в правителството.

Тримата се разбрали първо да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за промени в правителството. Днес коалицията ще се събере отново, за да обсъди резултата от проведените разговори.  


Коментари (3)

Заговор В момента напомпаните от ДС БКП и олигарсите медии навиват за какви ли не остваки,дори и Гела с Нова ТВ е обърнал резбата и се леят по нея лъжи за уж тълпи по протестим,а те са се спихнали и платени участници и червени кадри са малкото мотащи се там,но нека Бойко не сбърка и да кара напред,да не дава никакви отстъпки,иначе БКП ще заграбят милиардите от ЕС,ще ни икреат от ЕС и ще докарат тук сссср 2. Бдете!
23.07.2020 08:28 / Отговор
ПЕРНИШКИЯ ВИНКЕЛ Я ОБСЪДЕТЕ С БАНКЯНСКАТА РАЗПОРЕТИНА, КОЙ И ЗАПОВЯДА ДА "ЦИФРОВИЗИРА" КЕ НЕФА, ТА ЦРУ И НЕ, САМО ДА МОЖЕ ДА ПОДСЛУШВАТ И СЛЕДЯТ ВСИЧКИ :)
ЕЙ СКОТОВЕ, РЕСОРА "ЦИФРОВИЗАЦИЯ" НЕ ВИ БЕШЕ ДАДЕН СЛУЧАЙНО, КАКТО СЕ СЕЩАТЕ :)
23.07.2020 08:40 / Отговор
DAMIEN THOR ...КАТО ОБСЪДИТЕ "ЦИФРОВИЗАЦИЯТА", ЩЕ НАПРАВИТЕ ЕДНА ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИЯ, ТА ВСИЧКИ ДА ЧУЯТ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ.
И, СКОТОВЕ, В ТОЗИ ЖИВОТ, САМО 1 МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ НАБИТИ, ЖИВИ НА КОЛ ;)
23.07.2020 08:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още