Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалиционният съвет ще обсъди план за стабилност на държавата

Политика

Коалиционният съвет ще обсъди план за стабилност на държавата

Коалиционният съвет ще обсъди план за стабилност на държавата - Tribune.bg

Горанов, Маринов и Караниколов депозират оставките си днес

На Коалиционен съвет  ГЕРБ и „Обединени патриоти“ ще обсъждат план за стабилност на държавата. За срещата съобщи вчера министър-председателят Бойко Борисов.

„Ако нямаме план за стабилност, включително с опозиционните партии да се договори какво ще се прави през останалите месеци, никой не може да се справи сам“, коментира Борисов.

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира, че има 3 варианта - правителството остава, отива си или ново правителство в този парламент.

Очаква се още днес министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов да подадат оставките си. Те бяха поискани от премиера Борисов след среща с областните координатори на партията. По време на заседанието координаторите на партията поискаха от Борисов освобождаването на тримата министри с мотива – опровергаване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в пряка зависимост от ДПС и Делян Пеевски. Според областните координатори ГЕРБ незаслужено търпи негативи заради спекулациите в обвързване с ДПС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Български офицер Правителството ОСТАВА , Рзидентът на Путин - на Съд за " Държавна измяна " и забрана на БРП /к/- БКП - БСП ....!!!
16.07.2020 07:51 / Отговор
Елемаг Не ми трябва правителство което се огъва пред всеки натиск! Едно е отстраняването на Цветанов или Фидосова, друго е на Горанов! От една страна са левите боклуци и политическите маргинали, а от друга БЕШЕ ГЕРБ, но до снощи! Вече не са алтернатива на червените боклуци и на маргиналите, за това си стягам багажа и до края на годината емигрирам в Унгария! "Моята родина е тази която отстоява моите идеи." - Барон Юлиус Чезари Евола - Тук изглежда е неспасяемо - от снощи Борисов и ГЕРБ станаха предатели на нормалните хора!
16.07.2020 08:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети