Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалиция „Алтернативата на гражданите“ от град Варна оттегля подкрепата съм към ППДБ и кмета Коцев

Политика

Коалиция „Алтернативата на гражданите“ от град Варна оттегля подкрепата съм към ППДБ и кмета Коцев

Коалиция Алтернативата на гражданите от град Варна оттегля подкрепата съм към ППДБ и кмета Коцев - Tribune.bg
Снимка:

Благомир Коцев

Коалиция „Алтернативата на гражданите“ от град Варна заявява, че към днешна дата, оттегля доверието си от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ и кмета Благомир Коцев, пише сайтът "Варна новини".

На балотажа на местните избори през 2023 г. дадохме своята подкрепа за потенциална промяна и смяна на модела на управление на града ни.

С уважение към демократичния процес, бяхме твърдо решени да дадем шанс и да работим с новата общинска администрация, да я подкрепим с нашата визия и експертиза. Вече осем месеца работим усилено в Общински съвет за реформите, с които сме ангажирани пред нашите избиратели. Търпеливо изчаквахме, поетите от кмета на Варна ангажименти да бъдат спазени. Ангажименти към реализирането на работеща инвестиционна политика, завършване на започнатите предизборни ремонти, осъвременяване на ВиК мрежата. Натрупаните проблеми изискват политическа воля за реформи и експертен капацитет, които до този момент не се проявяват.

Броени дни остават до поредните избори, които ще определят бъдещето както на града ни, така и на цялата държава. Затова нашият призив към гражданите е да направят информиран избор и в неделя всеки да даде своя глас мъдро и по съвест.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ППДБ, разкол, Варна
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати