Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалиция ГЕРБ - СДС се регистрира в ОИК за местните избори в София

Политика

Коалиция ГЕРБ - СДС се регистрира в ОИК за местните избори в София

Амбицията ни е за пълна победа в София, тръгваме със самочувствие за добре свършена работа, каза Цветомир Паунов

Коалиция ГЕРБ - СДС се регистрира в ОИК за местните избори в столицата. На регистрацията присъстваха областният координатор на ГЕРБ в София Цветомир Паунов, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, общински съветници от ГЕРБ в СОС и Антон Койчев от СДС.

Амбицията ни е за пълна победа в София - тръгваме със самочувствие за добре свършена работа и успешен кмет в лицето на Фандъкова, каза областният координатор на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов. Имаме амбицията да продължим с активната работа за развитието и промяната на нашия град, подчерта той. И посочи, че амбицията на ГЕРБ е за пълна победа в София както за кмет, така и за листата за общински съветници и кметове на райони. На въпрос дали е по-лесно да критикуваш, отколкото да защитаваш, Паунов отговори: "Г-жа Мая Манолова подаде сигнала за Костинброд, за мащабните, огромните фалшификации, автобусите с двойни дъна. Ние никога не сме водили негативна кампания, никога не се сме залагали на компроматна кампания. Ние показваме всичко, което е направено в София. То е направено с много работа, голям експертен потенциал и с много общи усилия на целия екип на кмета г-жа Фандъкова.“

Местните избори в столицата не са битката за Сталинград, а целенасочена и упорита работа за по-доброто управление на града, коментира Антон Койчев от СДС.

Във връзка със зададените от кандидата за кмет на София Мая Манолова въпроси за сметосъбирането в София, Койчев коментира: "В случай на различни технически забавяния, г-жа Манолова поема ли отговорността София да остане вмирисана и преливаща с кофи за боклук, каквато не е в момента".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още