Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалиция ГЕРБ-СДС в Пазарджик откри предизборната си кампания

Политика

Коалиция ГЕРБ-СДС в Пазарджик откри предизборната си кампания

Коалиция ГЕРБ-СДС в Пазарджик откри предизборната си кампания - Tribune.bg

Водачът на листата Красен Кралев: Нашата кампания ще бъде позитивна, ще бъде сред хората

С молебен за здраве в храм “Успение Богородично” в Пазарджик кандидат-депутати от ГЕРБ-СДС откриха предизборната си кампания. След молебена водачът на листата Красен Кралев направи изявление пред медиите, в което каза, че е благодарен за избора на областната структура на ГЕРБ.

Той коментира настоящата кампания и политическа ситуация:

„Безкрайно съм благодарен на областната структурна ГЕРБ в Пазарджик и на Изпълнителната комисия, че ме издигнаха за водач на този прекрасен отбор, който е сплав между опитни експерти и млади хора, които са пълни с енергия и ентусиазъм, за да може чрез една успешна кампания да постигнем добър резултат, който да ни даде възможност да направим едно стабилно управление в България. През последните вече 3 години и половина вече цари хаос, цари безвремие, което върна страната назад.

Само правителство, доминирано от експертите на ГЕРБ-СДС, може да донесе сигурност, спокойствие и стабилност в българската държава и сред българските граждани. Нашата кампания ще бъде позитивна, ще бъде сред хората. Специално в Пазарджик сме планирали да обърнем еднакво внимание на всички общини. Днес започваме от Батак, в понеделник – Велинград, ще обиколим всеки един район. Ще чуем проблемите на хората. Всички, които са в листата на ГЕРБ-СДС ще съдействат за тяхното решаване, без значение дали са в парламента или не.

ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която е доказала, че може да гарантира сигурност и стабилност, а това, което сме направили се вижда през годините на трите правителства на Борисов.

Взели сме си поуки от грешките, защото само който не работи, той не греши. Трябва да се сложи край на хаоса в държавата. Съзнавам, че през последните 3 години имаше много омраза, негативни емоции, отрицание, което доведе до отлив на избиратели.”, заяви Кралев.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети