Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коалицията ПП-ДБ още не са обсъдили помежду си слабия резултат на вота

Политика

Коалицията ПП-ДБ още не са обсъдили помежду си слабия резултат на вота

Коалицията ПП-ДБ още не са обсъдили помежду си слабия резултат на вота - Tribune.bg
Снимка:

Партиите в коалицията ПП-ДБ още не са обсъди помежду си слабия резултат на вота в неделя. Това заяви пред БНТ депутатът от „Да, България“ Божидар Божанов.

„Чували сме се по телефона, но обща среща не сме имали. Всяка партия обсъжда за себе си, а после се събираме“, посочи той.

Христо Иванов е обсъдил с ПП и ДСБ оставката си и те са приели решението му, но разговорът в по-широк формат предстои, увери той.

„Много грешки направихме, част от тях са, че не можахме да комуникираме с избирателите какви точно са целите ни и как да ги постигнем. Именно затова Христо Иванов подаде оставка. С тази оставка не свършва, а започва нашият анализ на грешките“, добави той.

По думите му позивино е, че повече от половината техни избиратели, които не са ги подкрепили, са си останали вкъщи, а не са подкрепили друг, т.е разговорът с тях все още е възможен, обясни той.

„Много наши опоненти ще искат да се стреляме по студиата. Разговор е нямало да ревизираме тази коалиция“, заяви Божанов като добави, че трябва да се надгради и да се поправят грешките. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати