Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. КОД: Най-голямата опасност е съюзът между новите и старите комунисти - ДБ и БСП

Политика

КОД: Най-голямата опасност е съюзът между новите и старите комунисти - ДБ и БСП

КОД: Най-голямата опасност е съюзът между новите и старите комунисти - ДБ и БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Най-голямата опасност пред България днес е съюзът между новите и старите комунисти“. Това се казва в позиция на КОД на Петър Москов.

„Старите комунисти са БСП. Десетилетия наред, те ни налагаха диктатура на пролетариата. Днес новите комунисти, отново под знамето на равенството, се опитват да ни наложат нова диктатура – диктатура на малцинствата. Цялата вълна от либерални, ляво-либерални и прогресивни формации, като ДПС, коалицията около г-жа Манолова, Демократична България, които всъщност са новите комунисти ни внушават, че ние като хора, като мислене, като начин на живот трябва да бъдем подчинени на тяхната политическа утопия“, гласи още позицията на партията.

Ето какво още казват от КОД:

„… никой няма право да налага изкуствено равенство по малцинствен, расов, класов или друг признак. Едно общество не дължи интеграция на никого, освен на хората с трайни увреждания. Според КОД силната държава трябва да се грижи за комфорта и сигурността на работещия човек, а не да взима от изработените от работещия пари, за да ги раздава на мързеливия, неграмотния, безотговорния, затова сме най-бедни в ЕС. Либерализмът развращава и толерира безотговорността, мързела и неграмотността. Да задължиш умните и работливи граждани да издържат все по-нарастващи армии от неграмотни и мързеливи е единствено в полза на неграмотни и безотговорни политици. Тези т.нар. либерални политици не защитават интересите на гражданите, а на големите глобални корпорации, които търсят единствено евтина работна ръка и нарастващи печалби извън Европа.“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети