Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кои са най-предпочитаните бонуси за спортове извън футбола?

Политика

Кои са най-предпочитаните бонуси за спортове извън футбола?

Кои са най-предпочитаните бонуси за спортове извън футбола? - Tribune.bg

Най-често промоциите в съвременните букмейкъри са свързани с първа регистрация на техните сайтове или с футболните прогнози. За такива типове bet365 bonus efirbet подробно разказва, но към тях включва и няколко интересни оферти за други спортни дисциплини. Макар такива промоции да са рядкост, българските играчи могат да ги открият и то конкретно именно на великобританската платформа за спортни залози bet365, която официално има и лиценз да оперира на родния пазар. Ето какви промоции, свързани с различни от футбола спортни дисциплини открихме в този букмейкър.

Ранно изплащане за Евро Баскет

Този бонус е посветен на залозите на баскетбол. В нея са включени залозите на мачове само от европейски баскетболни лиги като Евролига, Еврокупа, Лига ACB на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия. Офертата предвижда всеки единичен залог да бъде изплатен като печеливш в случай че отборът, на който сте заложили, поведе с 18 точки. Отделно, ако вие сте поставили множествен залог, единичната селекция на мач с такъв ход на развитие също се счита за печеливша.

Ранно изплащане за МЛБ

Както става ясно и от името на този бонус, той касае само залозите от Мейджър Лийг Бейзбол, тоест основната безйболна лига в САЩ. И този бонус предвижда по-ранно изплащане на печалбата, тоест преди последния съдийски финал на мача. Такова ранно изплащане Бет365 допуска в случаите, когато избраният от вас за победител отбор поведе с  5 ръна при единичен залог, както и при множествен залог, ако в него имате такава селекция. Дори в последствие противникът да изравни или да обърне мача, вашият залог се смята за печеливш.

Бонус за Тенис

В тази промоция вземат участие мачове от следните тенис лиги и първенства:  единични или по двойки от който и да е турнир на Големия Шлем, както и АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис и Купа Били Джийн Кинг. Имайте на предвид, че за да се класирате за този бонус трябва да сте поставили множествен залог на някой от следните пазари: да спечели мача, победител в първи сет или какъвто и да е залог за сет за мачовете. А самият бонус за потребителите е по-висока с до 70% крайна печалба.

Гаранция при отказване в Тенис

Ако сте поставили залог на тенис пазара да спечели мача даден състезател (не се вземат на предвид мачове по двойки) в двубой от АТП, Големия Шлем или УТА. В случай че противникът на състезателя, за който сте заложили да спечели, се откаже, от Бет365 ще сметнат вашата селекция за печеливша. Вие ще получите печалбата обаче под формата на допълнителни кредити за бъдещи залози.

Бонус евро Баскет

Този бонус се предвижда за всички баскетболни мачове за мъже в рамките на европейско първенство. Той ще ви донесе до 70% по-голяма печалба, но само ако сте направили множествен залог на предварителен мач. Пазарът трябва да е някой от основните хендикапи. В този случай вашата печалба се изплаща в кеш и се добавя към баланса ви. 

Парлей Бонус

За тази промоция отново трябва да направите множествен залог. Селекциите в него трябва да са от категорията на американските спортове. Лигите са МЛБ, НХЛ, НФЛ и НБА. Имате право на избор от някой от следните пазари: Хендикап, Общо в Мача, Хендикап Първо Полувреме, Хендикап Второ Полувреме, Общо за Първо Полувреме и Общо за Второ Полувреме. В случай че вашият залог е увенчан с успех, от Бет365 ще добавят до 70% сума в кеш от общата ви печалба. На практика, този процент зависи от броя на селекциите във вашия множествен залог.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати