Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кои са председателите на ПГ и техните заместници в 45-ото НС?

Политика

Кои са председателите на ПГ и техните заместници в 45-ото НС?

Кои са председателите на ПГ и техните заместници в 45-ото НС? - Tribune.bg
Снимка:

Шестте парламентарни групи в 45 Народно събрание оповестиха своите председатели, техните заместници и секретарите на партии.

Най-голямата група – тази на ГЕРБ/ СДС ще бъде с председател Десислава Атанасова. Нейни заместници са Александър Ненков, Румен Христов и Тома Биков.

Председател на ПГ на Има такъв народ“ ще е Тошко Йорданов. Заместници ще са му Виктория Василева, Ивайло Вълчев и Филип Станев.

Корнелия Нинова остава председател на ПГ на БСП в парламента. За нейни заместници са избрани Атанас Зафиров, Георги Свиленски, Иван Иванов, Кристиан Вигенин, Крум Зарков и Христо Проданов.

Начело на ПГ на ДПС отново е Мустафа Карадайъ. Заместници ще са му Йордан Цонев, Халил Летифов и Хамид Хамид.

Очаквано начело на парламентарната група на „Демократична България“ е Христо Иванов. Той ще има 3 заместници -  Владислав Панев, Надежда Йорданова и Цецка Бачкова.

Най-малката парламентарна група на „Изправи се! Мутри вън! ще има за председател Мая Манолова. Неин заместник е адвокат Николай Хаджигенов.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Вън Тошко Йорданов от Парламента! Всички с изключение на ГЕРБ са боклуци , но за момента успяват да се наметнат с бял саван , тъй като ще се отправят рано или късно към "място злачно и усойно " ! Тошко е направо за "казана " ! Там ще си реже необезпокояван части от човешко тяло на боклуци като него !
15.04.2021 14:15 / Отговор
Б Червените кхмери във възход. Народе назначихме този път червените кхмери да ни управляват.Тежко ни на всички.Червените кхмери и техните утайки ще ни разкажат играта ако не се осъзнаем навреме,дано да е скоро.Иначе майка ни жална.
15.04.2021 16:04 / Отговор
баба от провинцията Как е възможно Слави Трифонов да е с корона вирус.Такава епидемия в България няма( според него). Значи не му стиска.
15.04.2021 16:44 / Отговор
баба от провинцията Как е възможно Слави Трифонов да е с корона вирус.Такава епидемия в България няма( според него). Значи не му стиска.
15.04.2021 16:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати