Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коларова: БСП злоупотреби с конспиративната теория, че американците отстреляли Цветанов

Политика

Коларова: БСП злоупотреби с конспиративната теория, че американците отстреляли Цветанов

Коларова: БСП злоупотреби с конспиративната теория, че американците отстреляли Цветанов - Tribune.bg
Снимка:

По думите ѝ от тези скандали печели не толкова БСП, колкото хора като Христо Иванов

"Тук показателно е друго – злоупотребата на БСП в цялата работа и ни казват: "Вижте, американците отстрелват Цветанов“. Ясно е, че тези публикации обслужват Демократична България.“ Така социологът Румяна Коларова коментира пред NOVA телевизия скандала с апартаментите, купени от политици.

По думите ѝ от тези скандали печели не толкова БСП, колкото хора като Христо Иванов, ген. Атанас Атанасов.

„След като БСП обяви, че очаква и изисква оттеглянето на Цветанов, това ще бъде тълкувано и като огъване на ГЕРБ, ако не се случи. Дали не се смесва обаче гъвкавостта със силата. От публична гледна точка политикът носи всички последици от действията си“, обясни Коларова.

Тя призова да се погледне над конкретната ситуация. Не за първи път се отстрелва политик с имотна сделка, друго остават в сянка. „ Това е негативно за българската политика. Значи този – да, а онзи – не. Това е една много порочна практика – или прилагаш принципите и правилата към всички, или не“, допълни Коларова.

„Продуктивният ход сега е свързан не в оставката на Цветанов, а с това, което може да направи в рамките на кабинета Борисов, за да не се повтаря това и в бъдеще“, посочи социологът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тъпата коспираторка Ало, тъпачке кога и къде БСП са казали, че американците го отстранили. Вторият нагъл вожд все още.си е на поста, и много го подкрепят. На теб все БСП ти е в главата. Толкова нелогични изказвания и недемократични изводи,.само могат да излязат от главата на слугите на мистър Бийн.
25.03.2019 14:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети