Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кольо Парамов към Йончева: Къде са милиардите, които изчезнаха при Станишев и царя?

Политика

Кольо Парамов към Йончева: Къде са милиардите, които изчезнаха при Станишев и царя?

Кольо Парамов към Йончева: Къде са милиардите, които изчезнаха при Станишев и царя? - Tribune.bg
Снимка:

„Апартаментгейт“ е прашинка на фона на тези огромни суми, които са ограбени

Това, което казва Елена Йончева за революция на доходите са „Приказки от 1001 нощ“. Това е една реклама по тяхното си традиционно говорене. Това заяви финансовият анализатор Кольо Парамов пред ТВ Европа. Той обясни и защо тези думи ѝ са популизъм. 

„Революция на доходите се прави, когато имаш хазна и производство, които съответстват на много сериозни приходи, които да разпределиш. След като имаш ограничена хазна и се чудиш откъде да намериш 40-50 млн., които да дадеш на пенсионерите сега и 40-50 млн. за Коледа, това не може да се направи. В момента възможностите, които са в ръцете на Владислав Горанов, са ограничени и той пребалансира абсолютно всичко по отношение на възможностите. Който и да е на този пост, ще бъде така, защото състоянието на хазната е такова“, заяви той.

Финансистът ѝ зададе и редица въпроси.

„Като говори Елена Йончева така, нека да обясни защо Сергей Станишев през 2008 г. замени 12 хил. декара от най-големите и скъпи земи на България и загуби 9 млрд. и 500 млн. живи пари. Нека да отговори защо Сергей Станишев не започна строежа на АЕЦ „Белене“ и сега можехме да имаме чиста печалба 650 и 900 млн. Годишно чиста печалба, която можеше да се използва за пенсионния фонд. Нека да отговори защо Орешарски спря „Южен поток“. Днес щяхме да имаме 400 млн. от такси. Фалираха КТБ за още 4,5 млрд.“, заяви Парамов.

 „Цялата тази политиканска схема за морал не отговаря на истината“, категоричен е той.

По думите му от 2001 г. до 2010 г., по време на управлението на НДСВ, ДПС и БСП от държавата са изчезнали 24 млрд. долара и са прехвърлени  в офшорни фирми. 

„Къде са тези пари, кой ги притежава?“, попита той. 

По думите му има над 4000 офшорки в чужбина и призова социалистите да разкрият как това е станало.

Парамов нарече „апартаментгейт“ прашинка на фона на тези огромни суми, които са ограбени.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

АЛО, МИЛИОНЧЕВА СЪМ ДР. РАДЕВ, ВИЕ ДА НЕ СТЕ ЖИВЯЛ НА ЛУНАТА? ВЕРОЯТНО НЕ ЗНАЕТЕ ФАЛИТА НА Б-Я, ЗА РАЗГРАБЕНИТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ МИЛИАРДИ, БАНКОВИЯТ ФАЛИТ, ПЕНСИОННИЯТ ФОНД И ПРИВАТИЗАЖИЯТА? ЗАЩОТО С ПОМОЩТА НА РЕШЕТНИКОВ ВИ СПУСНАХА С ПАРАШУТ?НЕ ЗНАЕТЕ И ЗА ИЗНЕСЕНИТЕ МИЛИАРДИ ПО ВРЕМЕ НА 3-НАТА КОАЛИЦИЯ? ДА НЕ СЕ СПОТАЙВАТЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО, ПУБЛИЧНО ДА ОБЯСНИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ, ДВОЙНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ДЕСА ВЪВ ВВС. ДР. РАДЕВ, КАК СЕ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ОТ ЛИЧНОСТИ БЕЗ МОРАЛ? ГЕРБ И У-НИЕТО НА ББ Е ИЗБРАНО ОТ 60%, НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ОПЪЛЧВАТЕ НА ТЕХНИЯТ ИЗБОР? ЮЖНИЯТ ПАРК БЕ ПОДОБРЕН ОТ ГЕРБ, ХАРЕСА ЛИ ВИ? НЕ СТЕ ЗА БКП/БСП, НО РЕДОВНО ПРИСЪСТВАТЕ НА КОНГРЕСИТЕ ИМ? ЗА КАКЪВ МОРАЛ ГОВОРИМ, КОГАТО ЗАЩИТАВАТЕ ГРАБИТЕЛИТЕ НА Б-Я! КЪДЕ Е ДОСТОЙНСТВОТО ВИ? НЕ СЪДЕТЕ? ЗА ДА НЕ ВИ СЪДЯТ! ИЗБРАЛИ СТЕ ГРЕШНИЯТ ПЪТ И В ЗАЩИТА НА КОРУПЦИЯТА В БКП/БСП!
23.04.2019 00:18 / Отговор
Атанасова Браво, много точни и хубави коментари! Дано повече българи го проумеят и разберат!
23.04.2019 10:13
ДИ Е.Йончева-разследващ журналист?! Боже! Тя е изпаднала до интригантка, която първо гледа да се прикрие, второ все пак да се облагодетелства!
Чиста проба - "социалист" по български. Защо в Бг всичко е криво разбрано като започнем от свободата на словото и стигнем до там, че партия веднъж дошла с грабежи така и ще си остане !
23.04.2019 00:33 / Отговор
Българка Хора,не гласувайте повече за БСП! Ако милеете за майка България никога повече БСП. Те са най-големите манипулатори и крадци. В годините много пъти съм им яла попарата. За бога БЪЛГАРИ:никога БСП.
23.04.2019 07:57 / Отговор
ПРЕБОЯДИСАНИЯ А ГЕРБ , КАКВИ СА ? ВСИЧКИ ДО ЕДИН КОМУНИСТИ !
ЛУСТРАЦИЯ И ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ , ИНЪЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ !
23.04.2019 11:01 / Отговор
Ххх Защо въпросите да към Йончева???Вие господине като го знаете всичкото това с имена и суми защо спахте З а вас прокурори няма ли??Чакахте Йончева ли???Тя ли е виновна че вие прикривахте 10 години тези престъпления за които сега говорите?
23.04.2019 21:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети