Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Комисията по отбрана ще изслуша днес Тодор Тагарев

Политика

Комисията по отбрана ще изслуша днес Тодор Тагарев

Комисията по отбрана ще изслуша днес Тодор Тагарев - Tribune.bg
Снимка:

Парламентарната комисия по отбрана ще изслуша в 17.30 часа днес министъра на отбраната Тодор Тагарев във връзка с дрона, изхвърлен на брега край Тюленово. Това съощи депутатът Христо Гаджев от ПГ на ГЕРБ-СДС. 

Гаджев подчерта, че до момента не са запознати и нямат допълнителна информация какво се е случило, освен публично известната.

На заседанието на Комисията по отбрана, Тагарев следва да даде информация на депутатите какво точно се е случило, какви са причините и най-вече дали вече е обезвреден боеприпасът или боеприпасите. Гаджев отбеляза, че това е важно, темата е достатъчно чувствителна и не трябва да се позволява да се спекулира и да става прекалено политическа.

"Важно е да има яснота и да може обществото да е много по-спокойно", каза той.

Гаджев коментира, че това е поредната седмица, в която от БСП искат оставката не само на министъра на отбраната, но и на целия Министерски съвет още от самото създаване на кабинета "Денков – Габриел".

От своя страна депутатът от ПГ на "Продължаваме промяната – Демократична България" Ивайло Мирчев заяви, че ще се анализират грешки след изслушването. Той изрази мнение, че дронът най-вероятно е доплувал и призова да не се бърза с обвиненията.

"Хората, убеден съм, в Българската армия си вършат доста съвестно задълженията", посочи Мирчев


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети