Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Континентално признание! Калин Каменов е сред най-смелите и креативни политици в Европа

Политика

Континентално признание! Калин Каменов е сред най-смелите и креативни политици в Европа

Континентално признание! Калин Каменов е сред най-смелите и креативни политици в Европа - Tribune.bg
Снимка:

Сред най-смелите и креативни политици от всички нива на управление и всички демократични партии в Европа се нареди кметът на Враца Калин Каменов. Той е финалист в платформата Innovation in Politics Awards 2019, в която ежегодно европейски граждани гласуват за политиците в различни категории, предава сайтът vratzadnes.com.

Специално жури от 1067 човека от цяла Европа е оценило тазгодишните номинации и е класирало 80 финалисти с постижения в различни сфери на публичния живот. Сред тях е и врачанският градоначалник, който е отличен в категория "Улесняване достъпа на възрастните до информационните технологии" ("Allowing elderly to access information technologies").

Окончателнитe победители ще бъдат обявени на специална гала вечер в Берлин на 4 декември.

В 80-те финалисти присъстват и имената на образователния министър Красимир Вълчев, както и кметовете на Добрич, Рила и Троян.


Коментари (3)

Лили Един от най-тъпите хора - беше нещастен и невероятно слаб водещ в кабеларка в Благоевград! Но умее да захапе кокала!
27.09.2019 18:07 / Отговор
Вихрен Успех в предстоящата битка пожелавам на Калин Каменов!
И аплодисменти за свършеното!
А на такива хейтъри като вас, Лили, само ще кажа - купете си една ютия от някой магазин за железа и ритуално се гръмнете :)
27.09.2019 18:15
Иван Димитров Адмирации за жителите на Враца, които направиха страхотен избор преди 4 години! Сигурен съм, че няма да сбъркат и сега.
27.09.2019 18:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема