Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Контра жители на Воден: Петков и Денков са първите, които ни помогнаха, фуражът е тук

Политика

Контра жители на Воден: Петков и Денков са първите, които ни помогнаха, фуражът е тук

Контра жители на Воден: Петков и Денков са първите, които ни помогнаха, фуражът е тук - Tribune.bg

След като вчера бяха посрещнати на нож в пострадалото от пожарите село Воден, над което прелетяха и със самолет, днес от ПП продължават с активностите в региона.

Петков и Денков прелетяха над опожареното с. Воден

Пострадали от пожарите изгониха Петков и Денков - (ВИДЕО)

„Вчера бях посетена от народните представители Кирил Петков и Николай Денков. Те са първите, които ни помогнаха своевременно. Обещаха ни фураж и той вече е тук. Ще има и консерви и храна. Искрено благодаря“, заявява жена във видео, което Петков сам споделя в профила си във Фейсбук.

„Нека всички да вършат това, което обещаят, за да може българският народ да повярва в управляващите и нещата да вървят напред“, добавя жена от Воден.

„Ще ви кажа нещо: Петър Янев, клекнал до зърното е останал без дом. Но е спасил всичките си 30 овце от пожара. Този човек, вчера, под руйните, извади и разряза голяма диня, с която да ни посрещне. Той вече няма дом, но има голямо сърце! Тази прекрасна дама, Златка Янева, се грижи за възрастни хора. Двамата са семейство от 30 години. Благодаря, че ви срещнах! Ще продължаваме да помагаме: до вторник голямата хранителна верига ще направи хранителната доставка“, написа Петков.

Няколко часа той има и друг пост по темата“

„Чувалите с фураж за животните на леля Златка от село Воден заминаха.   Благодаря на земеделците Пламен и Недялко за бързата реакция“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети