Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Контрера, ВМРО за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Политика

Контрера, ВМРО за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Контрера, ВМРО за Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си! - Tribune.bg
Снимка:

Това ще се види в понеделник!

 

„Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления“. Така реагира след поредната медийна изява на „спасителя на София“ Борис Бонев в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Днес в една от националните телевизии Бонев заяви - „говорили сме с всички, без ГЕРБ“, визирайки кандидатурата си за председател на Общинския съвет.

 

„Бонев бил водел разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО - Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник“, даде пример Контрера.

 

„Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на председател!?“, чуди се на меко казано интересната тактика на Бонев общинарят от ВМРО.

 

В изявата си сутринта лидерът на „Спаси София“ каза също, че в общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби и, че „чистка“ в администрацията няма да има.

 

„Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации“, възмущава се още от дезинформацията Карлос Контрера.

 

„Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации“, дава още примери от кухнята на общината Контрера.

 

 

Прилагаме пълния текст на позицията на Карлос Контрера, публикувана на Фейсбук:

 

Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления.

 

В общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби - перифразирам последното му откровение по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

 

Бонев бил водил разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО - Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник.

 

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на Председател?

 

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации.

 

Бонев говори за програма, предложения. Лъжа! Последните му совалки сред общинските съветници са само и единствено за избирането му за председател.

 

В понеделник Борис Бонев като кандидат за председател го чака фиаско. Ако ПП-ДБ имат малко усет за ситуацията, няма да издигнат този конфликтен човек за председател. Ако някой затваря вратите за разговори, това е „спасителят“ на София. С непрекъснатите манипулации, полуистини, спекулации Бонев поставя Терзиев и компания в изолация.

 

Ако не го виждат, значи нищо не разбират от политика.

 

Ще се види в понеделник!



Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети