Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Контрера: Застрашена е националната сигурност и е крайно време армията да иде на границата!

Политика

Контрера: Застрашена е националната сигурност и е крайно време армията да иде на границата!

Контрера: Застрашена е националната сигурност и е крайно време армията да иде на границата! - Tribune.bg
Снимка:

„Докато „партиите на протеста“ продължават да се борят за кокала, стотици хиляди млади мъже от Афганистан приближават границата ни. Застрашена е националната сигурност на България и е крайно време армията да бъде изпратена на границата.“ За това призовава общинският съветник от ВМРО и председател на „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

„Нима толкова бързо забравихме нападенията, изнасилванията, грабежите и убийствата при предишното нашествие 2015-2016 година? От месеци ние от ВМРО предупреждаваме какво предстои. Пускахме писма и до служебното правителство и до президента, но без никаква реакция от тяхна страна. Едва сега, когато талибаните превзеха изцяло Афганистан и целият свят видя грозните кадри от летището в Кабул, „новите политици“ решиха да си поговорят по темата на КСНС. И точно и единствено това направиха – „поговориха“ си. Между другото. Просто отчетоха, че идва мигрантска вълна – без никакво решение как ще бъде спряна. Без пътна карта как държавата да реагира. Без никакви дипломатически действия на ниво ЕС или Турция. А вече дори Германия, която преди шест години ги призоваваше с „Добре дошли“, заяви, че ще връща мигрантите в държавите им“, казва той.

Според него за „новите политически светила у нас явно са важни други неща, но не и сигурността на българските граждани“.

„А вече е късно. Ако не искате да чуете нас, то поне чуйте анализаторите, които го казват в прав текст – от Афганистан пристигат единствено и само млади мъже. От там майки с деца не идват, както не са идвали и при предишната вълна. Ако сега не изпратите армията на границата и не започнете категорични действия на ниво ЕС, ще превърнете България в мигрантския лагер на Европа. КСНС по тези въпроси се оказа ялов, половинчат и безсмислен. А държавата и обществото се нуждаят от бързи и ефикасни мерки за противодействие на мигрантското нашествие и трафика на хора“, зоват от партията.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати