Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия е под обсада, Вигенин пуска селфита от протеста

Политика

Корнелия е под обсада, Вигенин пуска селфита от протеста

Корнелия е под обсада, Вигенин пуска селфита от протеста - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от БСП Кристиан Вигенин сподели приятна среща от протеста тази вечер. Социалистът се похвали със селфи, че е срещнал близки хора.

„Случайна среща на протеста с брат ми Мариан и първата ми братовчедка Деница. Но защо пък да е случайна - кръвта вода не става. #Оставка!“, написа Вигенин.

Кадърът е направен на Орлов мост, докато само на 200 метра от там председателката му Корнелия Нинова е под блокада заради други протестиращи.

Протестиращи обкръжиха Нинова и Дариткова в БНТ (ОБНОВЕНА)


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Случайно! Ето ги червените протестъри!
25.07.2020 00:08 / Отговор
Под блокада е Дариткова, а Нинова е дала изявление.
25.07.2020 08:40 / Отговор
кесо Наистина кръвта вода не става. И червения цвят на протеста все по-ясно избива на повърхността като гледам радостните физиономии на червените отрочета на "репресираната" червена олигархия и червеният политически каймак.
25.07.2020 09:21 / Отговор
Нора Вигенин пиле шарено стой си в къщи при жената и децата и не се прави на това,което не си......Аман от слагачи и кариеристи!Ти умираш да си нещо и си готов на всичко.Нинова обаче ще те заведе само до “Крушовица”и то до под кривата круша.Ако това ти е зора дерзай.Ти си си виновен.Сам си избра пътя и с Нинова нищо добро не те чака!За нея ти си човек на най-големият и враг Станишев и рано или късно ще те изрита.И с право този път.Предателите никой не ги иска.Нинова скруполи няма но от Станишев и става лошо и понеже на него не може да му навреди ще го отнесеш ти!!!!Честити!
25.07.2020 15:10 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати