Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Маринова: Опонентите ни от БСП за пореден път се крият от дебат за бъдещето на Ловеч

Политика

Корнелия Маринова: Опонентите ни от БСП за пореден път се крият от дебат за бъдещето на Ловеч

Корнелия Маринова: Опонентите ни от БСП за пореден път се крият от дебат за бъдещето на Ловеч - Tribune.bg
Снимка:

С около 2% разлика на балотаж в Ловеч отиват Корнелия Маринова и Радина Банкова

Въпроси от експертен и морален характер остават висящи, предупреждава в социалните мрежи кандидат-кметът на Ловеч от ПП ГЕРБ Корнелия Маринова. Тя е изненадана от своя опонент Радина Банкова, подкрепена от БСП, да се оттегли от дебат в телевизионен ефир.

„Водена от разбирането, че дебатът е борба на идеи и че ловчалии имат право да направят информиран избор кого да подкрепят на балотажа на 03.11.2019 г., веднага приех поканата. Вчера в 20:00 ч. аз и екипът ми нямаме потвърждение, че кандидатката на БСП е приела да участва в дебата. Това означава, че или Нова телевизия се е отказала от намерението си да проведе дебата, в което дълбоко се съмнявам, или нашите опоненти от БСП за пореден път се крият“, недоумява Корнелия Маринова. За нея е ясно, че е изправена пред парадокс – кандидатката на БСП твърди, че е „граждански кандидат“, но в момента изпълнява указанията на  „партията майка“ и не желае да се показва публично.

„Очевидно е, че да чакаме повече отговор от БСП е несериозно.

В този дебат исках да задам на г-жа Банкова важни въпроси за бъдещето на Ловеч както от експертен, така и от морален характер. Кметският пост не е привилегия - той е отговорност, а тази отговорност може да бъде носена само с безукорен морал и високо вдигната глава“, уверена е Корнелия Маринова.

На 3 ноември на балотаж в Ловеч ще се изправят досегашният кмет от ПП ГЕРБ Корнелия Маринова и Радина Банкова, издигната от инициативен комитет и подкрепена от БСП. Около 2% е разликата на резултатите от първия тур между двете, като за Маринова са гласували 28.82% от избирателите, а за Банкова - 26.30%.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети балотаж

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети