Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Гласувах за президентска институция, която обединява и парламент, който да овладее кризата (ВИДЕО)

Политика

Корнелия Нинова: Гласувах за президентска институция, която обединява и парламент, който да овладее кризата (ВИДЕО)

Корнелия Нинова: Гласувах за президентска институция, която обединява и парламент, който да овладее кризата (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Гласувах за стабилна президентска институция, която дава сигурност, обединява и дава посока. Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност на семействата, стабилност и предсказуемост за България“, заяви Корнелия Нинова минути след като даде своя глас.

Тя допълни, че гласувала за хора, които знаят как да овладеят ковид кризата, ръста на цените и да се даде спокойствие на хората, които да знаят, че има държават зад тях. 

По отношението на броенето на контролните разписки, Нинова бе категорична, че по този начин ще се покаже, е машинното гласуване е добро и няма да бъде манипулирано.   

Соцлидерката бе категорична, че договорки с никого не е правила, а разговорите винаги ги е водила прозрачно.  

„Трябва да сме оптимисти, защото в тези тежки моменти е важно да има стабилно мнозинство и редовен кабинет. Предстои ни най-серозоното политическо решение, а именно съставянето на бюджет, който да осигури всичко, за да преоодолеем кризата. Ако няма редовно правителство ни очакват тежки месеци“, допълни още Корнелия Нинова.  

  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети