Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова изключва кмета на Перник от БСП

Политика

Корнелия Нинова изключва кмета на Перник от БСП

Корнелия Нинова изключва кмета на Перник от БСП - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова изключва кмета на Перник от БСП Станислав Владимиров, съобщава Агенция ПИК.

Във вторник след участието на градоначалника на Перник Станислав Владимиров в сутрешния блок на БТВ, тя свикала спешно заседание на Изпълнителния съвет, съобщава "Скандал". На него Борислав Гуцанов услужливо предложил Станислав Владимиров да бъде изключен. Това предизвикало остра реакция сред някои от членовете на съвета. Но изненадите не се изчерпали само с това.

Нинова направила доста екзотично предложение във връзка с механизма за подредба на депутатските листи за предстоящите избори. Тя се аргументирала с извънредната епидемиологична обстановка в страната, която по нейните думи ще затрудни работата на Областните съвети по листите. Затова Нинова настояла еднолично да състави и предложи листи на всяка област. Лидерката на БСП подчертала, че поема политическата отговорност от подобен акт и напомнила на присъстващите високия си рейтинг и одобрение. Подобно предложение ще нажежи допълнително страстите в структурите, някои от които със сигурност ще дадат отпор.

БСП има само двама кметове на областни центрове – Русе и Перник. Според вътрешни източници съветниците на Нинова посочили кмета като потенциална заплаха за лидерския пост. Причината била високото обществено и партийно одобрение, което получил при управлението на водната криза в Перник. Само, че съпартийци познати на Владимиров разказват, че неговата амбиция винаги е била да стане кмет на родния Перник.

Пернишките червени функционери са в шок от атаката на Нинова и недоумяват защо се простреля в крака като рискува да предизвика острата им реакция месеци преди парламентарните избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Надблюдател Не е важно дали вършиш някаква работа, важното е да се съобразяваш с нервните изблици на кака ви Курни, и денонощно да клеймиш ГЕРБ!
23.12.2020 17:18 / Отговор
Кеф Според плюещият Сашко,най-демократичната партия,въпреки че не знам,как би изглеждала една"малко" демократична!
23.12.2020 17:56 / Отговор
Гербил... Малко му е изключването..... очакваме-РАЗСТРЕЛ на всеки, заподозрян във връзка с мутрата Боко.....
23.12.2020 18:33
Гербил ли? Не си никакъв Гербил, ами пълен Дебил. Кмет, който може да мисли и милее за града си. Да, действително няма място в БСП. Кучката Корнелия му прави огромна услуга.
23.12.2020 20:05
Троле,гербиле Каква връзка бе ,говедо?Той е четвърто поколение бетонна глава и единствената му връзка беше,че правителството отпусна на Перник,а не на кмета парите за свързващия водопровод!Психиатрите помага и на такива тежки случаи,като твоя!Побързай,че може да стане късно!
24.12.2020 10:48
Лено КАКА КОРНИ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛА.
НО НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕ. ТЯ НЕ Е ЯЛА ПЕРНИШКИ ВИНКЕЛ.
ПРОСТО ПРОПУСКА КАКВО И СЕ ПИШЕ ОТ ПЕРНИЧАНИ..
ТОВА НЕ ТИ Е МИЗИЯ...
23.12.2020 20:59 / Отговор
Независим Това поведение на Нинова не е ли ответна реакция за засегнати интереси?
26.12.2020 00:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети