Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова към Трифонов, Иванов и Манолова: Късно е, колеги, за китка!

Политика

Корнелия Нинова към Трифонов, Иванов и Манолова: Късно е, колеги, за китка!

Корнелия Нинова към Трифонов, Иванов и Манолова: Късно е, колеги, за китка! - Tribune.bg
Снимка:

Нинова откри в думите на Борисов признание, че той иска да я махне от БСП

„Късно е, колеги, за китка“ – така се обърна по време на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова към „Има такъв народ“, „Демократична България“ и “Изправи се! Мутри вън!“.  Тя заяви, че пет пъти е предупредила и пет пъти е подала ръка, която тези партии са отхвърлили. И сега „ точно с едно действие бетонираха Борисов в един сектор – енергетиката“, каза Нинова. Тя обясни, че в спешен порядък са били излъчени новите бордове на енергийните дружества,

проведени общи събрания, събрани десетки необходими документи, има подпис на  министърът на енергетиката и всичко това е внесено в Агенцията по вписвания за 24 часа – „нещо, което обикновено отнема седмици“, алармира председателката. Тя уточни, че става въпрос за  БЕХ, АЕЦ „Козлодуй“ и Минпроект.

Нинова се възмути, че миналата седмица БСП е внесла предложение за мораториум на решенията на правителството в оставка за сделки и смяна на бордове до избора на ново и че тези политически субекти са отхвърлили предложението.

„За нас остава един въпрос: защо уж новите политически субекти в парламента, които искаха да съборим статуквото обслужиха задкулисието вместо да се борим с него“, попита тя.

По-рано във Фейсбук Нинова откри в думите на премиера в оставка Бойко Борисов признание, че преди години е водил разговори със Сергей Станишев тя да бъде отстранена от БСП.

„Борисов признава, че е координирал със Станишев махането ми. Чухте ли Борисов? От дума на дума, си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още?

Миналата седмица започна поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно срещу какво. А днес призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне.

Представяте ли си: лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп