Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Кризата е много тежка, цените растат, а служебният кабинет не внесе бюджет

Политика

Корнелия Нинова: Кризата е много тежка, цените растат, а служебният кабинет не внесе бюджет

Корнелия Нинова: Кризата е много тежка, цените растат, а служебният кабинет не внесе бюджет - Tribune.bg
Снимка:

„Служебният кабинет не внесе бюджет, въпреки това отчитаме като наш успех в последните дни на парламента още една  социална придобивка и още една спечелена победа на работниците, на работещите бедни и техните семейства. Това заяви Корнелия Нинова на брифинг в парламента по повод гласуването на народните представители минималната работна заплата да  стане 50 на сто от средната брутна.

Корнелия Нинова  благодари на другите парламентарни групи, които са подкрепили предложения законопроект. Тя бе категорична, че кризата е много тежка, а цените са повишени.

„Трудно се издържа и по-скоро трябва да помогнем на тези хора. При добро желание на служебния кабинет той  може да го направи. Отделно се надяваме на редовно правителство, което да приема бюджета”, каза Нинова.

Председателят на БСП допълни, че много системи започват да издишат, защото служебният кабинет не е внесъл бюджета.

„Вчера имахме среща с наши кметове от цялата страна, които вече виждат трудностите. Финансирани са само с 50 процента проектите, които за започнали, седят разкопани улици, подмяна на водопроводна мрежа и не могат да се довършат, защото не бе внесен бюджет от служебния кабинет” обобщи Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети