Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Мотивите на напусналите ПГ на БСП депутати не са ценностни, а властови

Политика

Корнелия Нинова: Мотивите на напусналите ПГ на БСП депутати не са ценностни, а властови

Корнелия Нинова: Мотивите на напусналите ПГ на БСП депутати не са ценностни, а властови - Tribune.bg
Снимка:

Организациите, излъчили шестимата обявили се за независими, са поискали да напуснат парламентарните места

Мотивите на шестимата депутати, напусналите ПГ на БСП, не са ценностни, а властови, обяви пред журналисти в парламента соцлидерката Корнелия Нинова. Тя обоснова твърдението си с факта, че докато са били част от Националния съвет въпросните соцдепутати не виждали противоречия, но сега след като не са избрани, вече имали причини. Това според Нинова било обидно към десетките хиляди социалисти и членове на партията.

"Заставаме пред вас в пълен състав като парламентарна група по повод напусналите депутати", изтъкна Нинова, обградена от депутати от ПГ на БСП.

По думите й, по-честни избори в БСП никога не е имало и обяви, че дадените им гласове по време на избор на нов лидер са ясна оценка за тяхната работа.

Корнелия Нинова посочи, че организациите, излъчили шестимата обявили се за независими, са поискали отцепниците да напуснат парламентарните места и да бъдат освободени за следващите, които са в листата, защото са били избирани в листа на БСП, а не на мажоритарен вот.

На въпрос към соцлидерката дали други народни представители ще напускат ПГ на БСП, Нинова уточни, че има такава информация.

„Питах ги – има ли друг желаещ да напусне групата. Получихме отговор – не. Ние продължаваме по нашия път. Така наречената вътрешна опозиция по този начин се осветява, показва истинското си лице“, подчерта Корнелия Нинова. Тя посочи, че е няма информация дали напусналите я депутати ще правят политически проект.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Избирателите също искаме ВЕДНАГА да напуснат парламента, за нас е още по-обидно. Откъде, накъде! Това са хора без морал, без виждане на реалността. Да си ходят при кликата от Герб.
30.09.2020 12:20 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ СЕГА ТАЯ ЖАБА, ЖАБЛЯНОВА, НАПУСКА ЛИ, ОСТАВА ЛИ, НЕКАКЪВ ЦИРК ЛИ РАЗИГРАВА?
НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГО РАЗСЛЕДВА ТОЯ КАПУТ СПЛЕСКАН, ОТКЪДЕ ГИ ИМА ТИЯ МИЛИОНИ?
ВИЗИРАМ ЕДИН ДЕБЕЛ ТРАКИЕЦ!
30.09.2020 21:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети