Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова: Нищо добро не ни чака с такова правителство

Политика

Корнелия Нинова: Нищо добро не ни чака с такова правителство

Корнелия Нинова: Нищо добро не ни чака с такова правителство - Tribune.bg
Снимка:

Ясна е коалицията, която е вредна за България, сплотена от икономически лични партийни интереси, нищо добро не ни чака с такова правителство. Важното е, че Пеевски беше тука, те правят това, което той каже. Важното е, че Делян беше тука. Борисов се опитва да внуши на избирателите си, че няма нищо общо с ПП и ДБ. Това е последователна тактика, не вярвам народът да е толкова елементарен и наивен, заяви след неуспешния вот на недоверие срещу кабинета лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на БГНЕС.

Всичко лошо, което се случва в държавата е от гласовете на ГЕРБ. Готови сме с мотивите за втория вот, говорили сме с другите 2 партии, имаме принципното им съгласие, че ще подпишат. Днес трите партии започваме събирането на подписи, ние нашите вече сме ги събрали, коментира Нинова. Темата на следващия вот на недоверие е провал на политиката в националната сигурност и отбрана, каза още Нинова.

Нека Кирил Петков да се научи малко на парламентаризъм, крайно време е, да се научи и да стане адекватен на политиката, добави Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети