Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неѝн депутат-касичка?

Политика

Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неѝн депутат-касичка?

Корнелия Нинова потулила разследване за трафик на жени срещу неѝн депутат-касичка? - Tribune.bg
Снимка:

“Дънки номер 14. Палавите срещи стават в секс зала в Демакс и хотел на Синеморец”

Преди време депутат от БСП беше замесен в блудство с 14-годишно момиче. Това напомни сайтът “19 минути” по повод акцията на Прокуратурата срещу Даниел Александров, за която обаче стана ясно, че се отнася за оттеглена жалба от почти пълнолетно момиче. Александров обясни пред медиите, че няма нищо вярно в обвинението срещу него и ще го докаже в съда. За сравнение-Корнелия Нинова от години отказва да коментира разследването срещу неѝн депутат за участие в престъпна схема за трафик на жени.

Предозиране: Най-близкият до Нинова поддържа лъжа на прокуратурата

“Тогава имаше международно разследване за трафик на жени, принудени да проституират, като 6 независими един от друг източника информираха, че има политик от БСП в схемата. Но ГДБОП потули случая, по който има достатъчно публикации. Прокуратурата също е пас”, пише още “19 минути”.

Според непотвърдена официално информация въпросният депутат е 69-годишният Петър Кънев, известен и като основен спонсор на Корнелия Нинова. Легендите за навиците на Кънев се носят от години-включително, че имал кодова реплика “Дънки номер 14”, когато поръчвал момичета на въпросната възраст.

Даниел Александров: Разводът ми се използва от прокуратурата по най-гадния за разчистване на сметки начин

Въпросите са два:

1. С какво основание Корнелия Нинова и близкият й Калоян Методиев четат морал, след като самите те са замесени в редица действия, противоречащи на всички писани и неписани закони на морала, законите и етичното поведение?

2. Ще посмее ли Прокуратурата да разследва депутата-касичка на Корнелия Нинова, след като има неоспорими доказателства и десетки показания на очевидци за действията на близо 70-годишният Петър Кънев? Или това дело ще остане на “трупчета”?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати