Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова се отказа от оставката

Политика

Корнелия Нинова се отказа от оставката

Корнелия Нинова се отказа от оставката - Tribune.bg
Снимка:

Наиграхте се, затворете си портфейлите, обърна се лидерът на БСП към бизнесмени

„Не го правя, не внасям своята оставка.“ Това заяви лидерът на БСП пред Конгреса на партията.

„Напълно съм наясно какво ще ми коства това. Имах избор между два варианта – оставка на инат, запазване на егото и достойнството ми и политически срив преди избори, превземане на БСП, диктатура в България. Вторият – поемам имиджови щети върху себе си, което се отразява на авторитета ми, но предпазвам партията от загуба на местни избори“, обясни Нинова. И допълни:„Ако мислех само за себе си, нямаше да правя промени в БСП. Щях да се договоря с всички, нямаше да има вътрешна опозиция, щях да се сговоря с едрия бизнес и някои от тях нямаше да наддават за главата ми.“

По-рано в речта си Нинова се обърна отново към неясни бизнесмени. „Наиграхте се, затворете си портфейлите!“, каза тя, като не поясни кои са те и какво точно е било „спонсорството“ в левицата, но от думите ѝ се разбра, че била жертва на тези хора, извън партията. Пусната била машина за фалшиви новини, чиято цел била да настрои социалистите срещу нея.

За две седмици видях как всички пороци на задкулисието, на бизнес интересите, на натиска и парите срещу, които се борим три години, нахлуха за три седмици в БСП. Не съм си мислила, че моето решение ще отворя този бенд, каза Нинова. Лъжа било, че парите от партийната субсидия били откраднати, заяви Нинова по повод разкритията на Румен Овчаров, че в касата на БСП са останали само 300-400 хил. лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Нинова Браво! Правилно решение, вън олигарсите от БСП, прочистване на партията от наглите. Връщане към нормалността.
16.06.2019 12:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати