Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Корнелия Нинова във Фейсбук: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите

Политика

Корнелия Нинова във Фейсбук: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите

Корнелия Нинова във Фейсбук: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите - Tribune.bg
Снимка:

При управление на БСП няма да се краде и ще има държава, уверена е Нинова

„14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите“, похвали се на страницата си във Фейсбук лидерът на столетницата Корнелия Нинова. „България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата. Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът“, пише Нинова.

„Изборът е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намира в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас. Това заявих на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения. Благодаря на всички присъединили се към каузата  на БСП за честни избори. Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха. Последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което трябва да се противопоставим. Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват“, призова председателят Нинова. 

„Подписваме споразумението тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ. На срещата представителите на другите партии и движения споделиха тревогите си за бъдещето на България и важността на предстоящите избори като последна надежда за страната ни.

"На всички тези въпроси може да се даде обобщаващ отговор: При управление на БСП няма да се краде и ще има държава. Повече държава в ключови сектори за развитието на България здравеопазване, образование, енергетика. Без да се краде и влезе ли държавата си в ролята, която трябва да има, всичко останало можем да решим. Имаме нужната воля, експертност, разум и честност“, уверено заяви Нинова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети