Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Коста Стоянов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Варна

Политика

Коста Стоянов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ във Варна

Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Възраждане във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Варна, номиниран от партия "Възраждане". Той бе представен пред журналисти от лидера на партията. Костадин Костадинов посочи, че позициите, които винаги са защитавали, е, че градът има нужда от професионално управление, посветено на местните и националните интереси.

Коста Стоянов е с инженерно образование, квалификация магистър от УАСГ – София. Завършил е и магистърска програма в Национална спортна академия „Васил Левски“ София със специалност Спортен мениджмънт. Той е народен представител на „Възраждане“ в 48 и 49 Народно събрание. Работил е като директор Дирекция, а след това като зам.-кмет на община Бяла, където е бил и общински съветник преди това.  Бил е и изпълнителен директор на местна инициативна група „Долни чифлик и Бяла“, изпълняваща Стратегия за водено от общностите местно развитие (ВОМР) по Програмата за развитие на селските райони, Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ и Оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“.  Председател на сдружение „Бъдеще чрез спорт“, с богат опит в организирането на големи спортни мероприятия като Милан Джуниор Камп 2017  и Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021.

Сред приоритетите си за Варна Коста Стоянов поставя подобряването на инфраструктурата; ремонтите на всички общински здравни заведения; изграждането на нова инфекциозна болница, от която Варна има огромна нужда; изграждане на  нови ясли и детски градини; работа по европроекти; развитие на спортната инфраструктура; работеща общинска администрация и подобряване на електронните услуги и контрола над сметопочистващите фирми.

Той ще се постарае до деня на местния вот да се пребори с апатията на варненци и да ги убеди, че Варна може отново да е чист, зелен и развиващ се град, посочват от партията в прессъобщение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети