Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Ангелов: Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри

Политика

Костадин Ангелов: Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри

Костадин Ангелов: Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри - Tribune.bg
Снимка:

Въпрос на време е ДБ да се отдели от ПП, смята депутатът

"Въпрос на време е “Демокартична България” да се отдели от “Продължаваме промяната"/ПП/", коментира проф. Костадин Ангелов пред БНТ. По думите му в парламента депутати от ГЕРБ разговарят с колегите си от ДБ и са наясно за срама, който те понякога изпитват, когато подкрепят ПП.

"Мисля, че ПП страдат от един наполеонов комплекс. Те усещат колко са малки, а искат да стнат големи като нас и да решават проблемите на хората. Видяхме колко проблеми е имало тяхното правителство. Например далаверата “Джемкорп”. Гражданите не поставиха като първа политическа сила. Ние винаги сме били последователна партия. Нашите приоритети са еднакви с тези на ДБ", отбеляза проф. Ангелов. За депутата от ГЕРБ е немислимо политиците да се намесват в съдебната власт. От партията подкрепят да има контрол върху главния прокурор.

"ГЕРБ няма комуникация с президента. Нашата комуникация е само пред медиите. Аз съм убеден, че Асен Василев, Кирил Петков, Бойко Рашков някой ден ще бъдат изучавани от психиатри. Те живеят в един собствен свят, който не съществува", добави проф. Ангелов.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати