Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Димитров, ГЕРБ: Две ясни стъпки за подобряване на градския транспорт в Пловдив

Политика

Костадин Димитров, ГЕРБ: Две ясни стъпки за подобряване на градския транспорт в Пловдив

Костадин Димитров, ГЕРБ: Две ясни стъпки за подобряване на градския транспорт в Пловдив - Tribune.bg

За подобряване качеството на градския транспорт в Пловдив има нужда от две ясни стъпки - контрол на частния градски транспорт и развитие на общинско предприятие с екологични автобуси. Това заяви в предаването „Референдум” по БНТ снощи кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров.

Според него е необходимо да се упражнява стриктен контрол по изпълнението на договорите, да се премине към зимно разписание, което ще увеличи броя на автобусите в Пловдив, да има градски транспорт във вечерните часове и добро обслужване на гражданите.

„Проблемите в Пловдив трябва да имат адекватни решения и това може да стане само с откровен диалог и познаване на детайлите. С екипа ми 12 години в „Тракия” създавахме добри практики. На спирките в района монтирахме видеонаблюдение, което е превантивна мярка срещу вандализма и постоянното чупене на съоръженията”, категоричен е Костадин Димитров.

Именно, изхождайки от опита, в Програмата за управление на ГЕРБ ясно е записан като приоритет подобряване на състоянието на заслоните на спирките на градския транспорт и изграждане на камери за сигурност към тях. Друга важна стъпка, записана в документа, е промяна на транспортната схема и обследване на възможностите за зелен релсов транспорт в града.

„Пловдивчани трябва да се гордеят със своя кмет, а това става след навременни и адекватни решения”, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети