Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Димитров: Призовавам пловдивчани да отидат до урните, за да имаме кмет, подкрепен от повече хора

Политика

Костадин Димитров: Призовавам пловдивчани да отидат до урните, за да имаме кмет, подкрепен от повече хора

Костадин Димитров: Призовавам пловдивчани да отидат до урните, за да имаме кмет, подкрепен от повече хора - Tribune.bg
Снимка:

„Пловдив е бъдещето. Град, в който всеки гражданин има глас и място и всяко място е поддържано с грижи.  През цялата кампания не казах лоша дума за опонентите. Успяхме да покажем една много положителна, градивна, насочена към приоритетите и наситена с позитивни послания кампания. Описахме проблемите, които стоят пред града и дадохме много решения“. Това каза кандидатът за кмет на Пловдив Костадин Димитров, след като гласува в секцията си в града под тепетата.

Във връзка с рекордно ниската избирателна активност в Пловдив на първия тур на местните избори, Димитров се обърна към съгражданите си:

„Призовавам гражданите да излязат и да дадат своя глас, защото за града е важно следващия кмет да има подкрепата на повече пловдивчани“.

Кандидатът за кмет на район „Северен“ от ГЕРБ Илиян Лалев упражни правото си на вот в СУ „Христо Г. Данов“.

„Гласувах за развитието и за по-добро бъдеще на Пловдив и на район „Северен“. Вие ме познавате, защото израснах и живея тук. Свързан съм с всяко място в квартала, с хората в него. За това съм убеден, че заедно можем  да променим нашия район и той да бъде модерен, красив и зелен “, заяви Илиян Лалев след като даде своя вот на местните избори за кмет на Пловдив и за районен кмет.

„Ние можем, знаем как и имаме волята да работим за Пловдив и за „Северен“. Излезте и гласувайте, защото е важно за общото ни бъдеще“, каза още кандидатът за кмет на район „Северен“ от ГЕРБ Илиян Лалев.

„Гласувах за най-доброто развитие на Пловдив и на район „Източен“, защото имам поне 7 причини да вярвам в това. Излезте и гласувайте за нашия „Източен“!, призова кандидатът за кмет на район „Източен“ от ГЕРБ Емил Русинов след като упражни правото си на вот в СУ „Симон Боливар“.

„Израснал съм и все още живея в „Източен“, това е моят квартал, хората ме познават и винаги съм работил със сърце и душа. Познавам работата на общинската администрация, тъй като от 12 години съм общински съветник. Работил съм в екип с досегашния районен кмет Иван Стоянов и за мен най-важно е да развивам и надграждам всички добри неща, които се случиха в района“, допълни Емил Русинов.

Той отново припомни най-важните приоритети в работата си за „Източен“. Сред тях е превръщането 280 дка от бившите казарми на „Гладно поле“ в парк, свързан с новия парк на улица „Богомил“ и с парк „Лаута“, което ще го превърне в най-голямата зелена зона в центъра на Пловдив с обща площ около 1000 декара.

Изграждането на обществени паркинги, включително многоетажен, обновена инфраструктура, детски и спортни площадки, цветни и зелени междублокови пространства са другите задачи, заложени в Програмата за управление на „Източен“, подчерта кандидатът за районен кмет от ГЕРБ Емил Русинов.

Гласувах затова нашият център да бъде още по-уютно и красиво място. Отделете 7 минути - направете го и Вие!“, заяви кандидатът за кмет на район „Централен“ от ГЕРБ Георги Стаменов след като гласува в ОУ „Д-р Петър Берон“ заедно с дъщеря си Мария.

„Направихме много, но още много остава. Нека довършим започнатото – да открием новите детски градини, реновираната сграда на Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“, Дондуковата градина, новите инфраструктурни проекти, паркинги, зелени пространства“, допълни Георги Стаменов.

Той бе категоричен, че ще продължи вниманието и грижата за хълмовете и богатото културно-историческо наследство.

Гласува и Ангел Славов, кандидат на район „Западен“ има нужда от Вашия глас, за да се развива и надгражда

„Вашият глас има значение! Нека не оставаме безучастни, за да продължим да развиваме и надграждаме нашия любим район „Западен“ – за това призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ Ангел Славов. Той гласува в ОУ „Елин Пелин“, придружен от сина си Аспарух.

Ангел Славов е роден и израснал в „Западен“, като и до ден-днешен продължава да живее в района със семейството си. Има административен опит като заместник-кмет на „Западен“, директор на Пловдивския общински инспекторат и общински съветник.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети