Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Костадин Костадинов чете стихотворения и заяви, че НС пак е събрал безразборна евроатлантическа тълпа

Политика

Костадин Костадинов чете стихотворения и заяви, че НС пак е събрал безразборна евроатлантическа тълпа

Костадин Костадинов чете стихотворения и заяви, че НС пак е събрал безразборна евроатлантическа тълпа - Tribune.bg
Снимка:

„Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа тълпа. Доволни ли сте от това, което виждате и харесва ли ви резултата от изборите”, каза  в обръщението си към новите депутати председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Той подчерта, че над 61% от хората не са излезли да гласуват, а това най-вероятно се дължи на  униние, неверие, деградация, отчаяние и душевна леност.

„Всичко това на практика пише смъртната присъда на народа и държавата ни”, допълни Костадинов.

„На фона на това, докато на няколкостотин километра от границите ни се води война, чиито икономически последици вече поглъщат целия ни континент; докато инфлацията разяжда икономиката ни, цяла седмица още несвиканото НС се занимаваше с най-важния казус в държавата ни дали днес да присъстват посланиците на Русия и Беларус”, подчерта той. „Евроатлантическата тълпа тук със своето инфантилно поведение тук привежда тази присъда в действие всеки ден. Ето защо пак питам - от тези хора ли очаквате да ви управляват добре, да са справедливи и безкористни в действията си, и да поставят българския интерес над всичко, както се заклехме всички преди малко?”, попита още Костадинов.

Той прочете пред депутатите две стихотворения на Иван Вазов - „Средството да нямаш врагове” и „Линее нашето поколение”. Костадинов подчерта, че те звучат „сякаш са писани тази сутрин”. 

После лидерът на „Възраждане” цитира и Радой Ралин и думите му „Беше време турско, стана време мижитурско”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети